Jenter som liker å kline med andre jenter kan ofte gjøre dette uten noe slags form for tenning, men er det et tegn i tiden at de som velger å sex med begge kjønn er mer «in»?

Mye tyder på det, spesielt for kvinner.

For de aller fleste er det viktig å få anerkjennelse, være populær i venneflokken og ikke minst ha gode kolleger på jobb og skole. På slike arenaer er det ikke så viktig hvilket kjønn man tenner på kanskje.

Skjønt, mangt et par har funnet hverandre ved skolebenken eller via felles arbeidsgiver. Poenget er at det ikke er et egnet sted for å eksperimentere.

Er det slik at biseksualitet faller seg mer naturlig for jenter? Er det en trend? Er det rett og slett langt færre bifile gutter, eller lar de bare være å snakke høyt om det?

– Det dukker stadig opp nye forklaringer på hvorfor jenter – og damer – tilsynelatende synes det er lettere å ha sex med andre jenter og damer, hvorfor det er mindre tabu, hvorfor de kliner på fest og titter på pupper på gata, mens gutter og menn slettes ikke gjør det i samme grad.

– Sex mellom kvinner blir ufarliggjort og redusert til pikekos, mens sex mellom menn, særlig dersom de ikke er homofile, fremdeles er et tabubelagt emne. De bifile guttene roper ikke så høyt i korridorene.

– Stadig fler anerkjente stjerner som Madonna, Brtiney og Rihanna legger ikke noe i mellom for et  iscenesatt kyss med andre kvinner. Selvsagt for å få oppmerksomhet, men også for å markere det som uskyldig og ufarlig.

– Legningen i seg selv tror jeg er mindre viktig for de fleste, det er mennesket man møter som tiltrekker hverandre som er viktigst. Å være bifil betyr bare at man er åpen for å kjenne på følelser til begge kjønn.

Kvinner kjenner kvinner best. De fleste vet hva den andre vil og vet hva som skal til for å tilfredsstille en annen kvinne. Noen velger å utforske seg selv og sine følelser ved å prøve ut jente-sex fordi mange andre har gjort det, og for å teste egne grenser.

Det er ikke like populært når det begynner å svirre rykter om at en mannlig kjendis liker å ha manne-selskap i senga fra tid til annen.

Er ikke det litt merkelig?

Burde det ikke ha vært likestilt? Pikk er pikk, kuse er kuse.  Bifile kvinner er langt mer akseptert i de fleste samfunn, enn det bifile menn er.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Den kalde krigen pågår for fullt, i bane rundt jorda

Romstasjonen ISS har eksistert i mange år og er pr i dag bemannet av representanter fra fler nasjoner. Det er...

Når nettene blir lange og mørket faller på…

En av de klokeste menneskene jeg passer på å lytte til, noe jeg har gjort i lang tid- er lege...

Lukk