Å være bifil er en legning, å være biseksuell er å noen annet og langt mindre «alvorlig.» Da er man ikke satt i bås sammen med alle andre bifile. Å være biseksuell er det ordet sier. Seksuell aktiv med begge kjønn. 

Er det slik at biseksualitet faller seg mer naturlig for jenter? Er det en trend? Er det rett og slett langt færre bifile gutter, eller lar de bare være å snakke høyt om det?

Noen tenner på mora, andre på dattera, og det finnes helt sikkert noen som tenner på begge, eller bare broren.

Foto: Flickr.com/ rawiya

Et klokt menneske jeg møtte en gang sa han var friseksuell. Det er svært dekkende, da kan man i realiteten ha sex med hvem-som- helst, uten at det er kjønnsbestemt.

Kvinner trenger en unnskyldning for å ha sex, menn trenger et sted.

Sex mellom kvinner blir ufarliggjort og redusert til pikekos, mens sex mellom menn, særlig dersom de ikke er homofile, fremdeles er et tabubelagt emne. De bifile guttene roper ikke så høyt i korridorene.

– Menn som tenner på menn og ønsker å etablere et forhold til en annen mann er som kjent homofil. En mann som tenner på sex med en mann, for sexens skyld er friseksuell, bifil eller biseksuell. Enkelt, ikke sant?

Som bifil har du også et skap du kan komme ut av. Til forskjell fra de homofile, er det et mindre offer å velge å bli i skapet. Du kan ha et heterofilt kjærlighetsliv, og være fornøyd med det, uten at noen får vite at du følte luften gnistret når bestevennen din, som var av samme kjønn, så deg dypt inn i øynene og strøk deg over armen.

Sannsynligvis så vet du ikke om så veldig mange i din omgangskrets som er noen av delene. Dette er uten tvil et svært tabubelagt tema fortsatt, også i 2012.

– Årsaken er først og fremst et tabu emne fordi homofili er fortsatt skambelagt i mange kretser. Menn skal ikke ha sex med andre enn kvinner, og til nød seg selv. Homofile blir drept for sin legning i flere land.

Men som sagt, det å bli kåt av et erigert manne-lem på ingen måte må være synonymt med homofili, enda det lett kan tolkes slik av mange uvitende.

Samtidig tror jeg mange menn er redd for å bli avvist av kvinner om disse får vite om at han også tenner på menn. Av den grunn kan mange menn velge å heller holde kjeft om sine drifte, lyster og kåte drømmer.

Bifile jenter blir sett på som et pirrende eventyr. Bifile menn blir sett på som perverse sex-dyr av de samme uvitende menneskene.

– I følge sosiologiprofessor Willy Pedersens undersøkelse i «Nye seksualiteter» (2006) er tallene omtrent like for gutter og jenter, når det gjelder hvem som definerer seg som homofile, og hvem som har seksuelle erfaringer og seksuell interesse for det samme kjønn.

Forskjellene kommer til syne når det blir snakk om klining, flørt, og det å ha en viss interesse. Der er kvinner sterkere representert.

Det samme gjelder det å ha en homofil eller bifil identitet. Kanskje ikke så rart, når vi ser på det medieskapte bildet av biseksualitet. Rihanna og både den ene og den andre kjendis artisten innrømmer at hun liker jenter også. Og verden tar i mot med åpne armer, og syns det er flott og sexy.

– Selvsagt blir det ikke lettere for menn at de bifile kvinnene blir glorifisert, og bi-nysgjerrige menn blir sett ned på. Nettopp derfor bør menn ta saken i egne hender og ha baller nok til å stå opp og lev ut sine fantasier.

– Er du en mann som går rundt og er hemmelig kåt på andre menn, og liker tanken på sex med andre menn. Da synes jeg du bør ta kontakt med andre menn i samme bås. Dine følelser er minst like viktig som kvinnens bifile lyster.

Sannsynligvis er det mange menn som er veldig glad for at nettopp dette blogginnlegget kommer på trykk. Det er på tide å forlate skapet nå. Kun for din egen skyld.

Dere menn bør gi sin stemme og ytre seg i kommentarfeltet.

http://www.cupido.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Biebers nye singel sett 14millioner ganger på to døgn

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4&ob=av2n[/youtube] - Justin Bieber er den første artisten noensinne til å ha sju låter fra hans debut album på Billboard Top 100. Han har opptrådt med både Usher og Justin Timberlake , og etter å ha signert med Usher´s plateselskap har...

Premier League- kommer avgjørelsen?

Manchester United møte Swansea på Old Trafford i siste hjemmekamp for sesongen. Manchester City, som leder Premier League to kamper...

Lukk