For alle som elsker reality er starten av Big Brother- alle reality-seriers mor, en stor begivenhet. Du skal selvsagt følge med fra start til slutt, og finne din favoritt i huset, som vil gå av med seieren på 1 million kroner. 

De fleste som er glad i ekte underholdning fra ekte mennesker, vil også se på deltageren når de selv ikke vet de er på direkte TV, dvs de ser jo kameraene i alle rom, men de glemmer etter få timer at folk flest kan se de 24/7. Vil du også følge med i huset gjennom hele døgnet, vil dette være mulig via Bigbrother.no og Dplay.

Vi har ikke fått svar på om dette vil koste noen kroner eller bli gratis, men mye blir det uansett ikke. Men du må ha et abonnement på Dplay.no

Premiere på verdens første og mest populære reality-serie er igjen på norske skjermer fra søndag 31. august kl 21:30 på kanal FEM som eies av TVNorge. Så går det sendinger fra mandag til torsdag, men da er sendestart kl 2100. Deltagerne skal være i huset i 100 døgn.

Som tidligere år er dette en samsending med Sverige og det er derfor naturlig at det også er svenske deltakere med i årets Big Brother- konkurranse. Det er nettopp i Sveriges hovedstad Stockholm det helt nye Big Brother-huset ligger.

Den svenske TV kanalen 9 skal sende i Sverige, har du denne kanalen via f.eks parabol- kan du følge med fra kl 2100, den svenske sendingen stater nemlig en halv time før den norske på premiere-kvelden.

Her er de norske deltagerne:

  • Jenny 25 år fra Sortland
  • Pelle 26 år fra Oslo
  • Mari-Lene 20 år fra Haugesund
  • Ståle 29 år fra Lillehammer
  • Thorbjørn 28 år fra Fredrikstad
  • Caroline 24 år fra Kristiansand

Nevnte vi at premier var svimlende 1 million norske kroner?

Er du smart, melder du deg inn i den nyopprettede facebooksiden til den norsk-svenske Big Brother fansen. Her kan du dele dine meninger med alle andre norske og svenske TV-seere som elsker Big Brother. Her er det allerede nær tusen medlemmer, men antallet vil øke formidabelt i dagene som kommer før og etter premiere.

Er du usikker på hva Big Brother går ut på, så kan du ta en titt på vidoen vi har lagt inn i dette blogginnlegget, for å skjønne konseptet. Det er nemlig den samme produsenten den gang i 2001- som det er i år tretten år senere, svenske Lasse Hallberg.

Programledere for den TV-sendte delen av Big Brother er flotte og kunnskapsrike Pia Lykke fra Norge, som du har sett i samme rolle fra «Hvem kan slå Aamoth og Kjus», også dette programmet sendes på TVNorge.  Den svenske programlederen er Adam Alsing, som også har vært programleder for Big Brother tidligere. En meget dyktig og erfaren TV-personlighet.

Nevnte vi at det var premiere allerede nå på søndag 31. august kl 21:30 på kanalen FEM?

Foto: BigBrother/FEM

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bi-nysgjerrig? Mer naturlig enn du tror!

Bi-nysgjerrig? Mer naturlig enn du tror! Å ha en legning er like selvfølgelig som å puste, men det er ikke...

Champions League- Malmö møter Juventus!

En av de viktigste begivenhetene i internasjonal klubbfotball er sluttspillgruppene i mesterligaen. Malmö og Åge Hareide gikk sensasjonelt videre etter...

Lukk