Big Brother 2015 – kan du se på norsk TV! Mange trodde at Big Brother ikke var tilgjengelig for norske TV-seere, men dette er nå endret.

TV-Norges søsterkanal – kanalen “FEM” som er tilgjengelig for de aller fleste nordmenn, sender BIG BROTHER 2015!

Om du kan følge deltagerne døgnet rundt? Selvsagt, ellers ville det vel heller ikke vært ekte Big Brother. Klikk deg inn på nettsidene til Big Brother Norge eller Sverige og logg deg på D-play og følg henvisningene.

Big brother 2015 - kan du se på norsk TV!

Vi har ennå ikke fått bekreftet om den norske programlederen fra 2014- sesongen, Pia Lykke er med. Dette kommer vi tilbake til så snart vi vet mer.

Big Brother 2015 – kan du se på norsk TV!

Vi anbefaler også å følge med på Facebook sidene til Big Brother Sverige/Norge 2015 for kommentarer og nyheter fra fansen i begge landene.

– Big Brother er et unikt program i sjangeren, med et genialt format. Nå spisser vi innholdet. Vi har castet dypere og bredere både når det gjelder deltakernes alder og bakgrunn, og aktivt lett etter deltakere med et kraftig konkurranseinstinkt. Denne gangen handler det om å mestre spillet. Jeg våger å love at dette vil bli den mest spennende sesongen noensinne.

Adam Alsing

Vil du delta i diskusjonen på jobben, på skolen eller rundt frokostbordet. Velg Big Brother som din favoritt-reality du også. Du kommer til å sappe deg inn på kanal “FEM” , søndag 11. oktober kl 21:00, du er nysgjerrig på deltagerne ikke sant?

Kilde: Big Brother

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Livet på vent – eller klar for å møte den rette?

Livet på vent - eller klar for å møte den rette? Er du ensom er det fordi du savner en...

Lukk