Anna (23) og Jenny (25) «forlot» nylig  Big Brother-huset, men bare inn til luksus, mat og vell-være i «dømmeboxen». Snart vil de andre deltagerne få de to tilbake til huset, der de får vite at norske Jenny og storfavoritten svenske Anna, har hørt og sett alt de har sagt og gjort i huset, de to siste dagene. 

Thorbjørn (28) og Anna har funnet hverandre, men det så ut til at den norske gutten tok «tapet» av Anna med stor ro. Bare minutter etter de to jentene forlot huset, kom det inn to nye deltagere.

En svensk jente og en norsk gutt.  Johanna (26) og Henrik (29), som har funnet seg godt til rette i huset.

Big Brother i samarbeide mellom Norge og Sverige har åpenbart deltagere fra begge nasjoner, men det er en svensk jente som ser ut til å være favoritt til å vinne årets største og viktigste premier i generen for Reality-TV. Vinneren får som kjent en million kroner.

 

BIGBROTHER

http://www.youtube.com/watch?v=ENLwX1yVtGk

Ellers i huset har Malin (21) gjort en liten make over på husets kosebamse, svenske Anders (28). Han har blitt forandret til ingen ringere enn Kevin i «Backstreet Boys». En fantastisk likhet, men han er også litt lik årets svenske programleder, Adam Alsing, om han fikk et par briller på seg.

Svenske Christoffer (25) ble syk og måtte tas ut av Big Brother-huset og ble fraktet til sykehuset for en sjekk, pga av for høy puls. Det ble på vist søvnmangel og stress-symptomer, men han er nå på bedringens vei og er fraktet tilbake til Big Brother-huset i Stockholm.

Mange svensker og helt sikkert noen norske seere av Big Brother ble skuffet når både John og hans forlovede Julia måtte forlate huset med bare noen timers mellomrom og under dramatiske omstendigheter. En annen favoritt er det også mange som savner, nemlig Philip.

De to svenske guttene ble kastet ut av Big Brother-huset pga uanstendig oppførsel mot en av de kvinnelige deltagerne. Synd, men en helt riktig avgjørelse. Alle deltagerne vet hvordan man skal oppføre seg og å true andre er aldri akseptabelt, verken i Big Brother eller andre steder.

Hva som skjer i huset i den kommende uken, er det bare Big Brother som vet.

Kommer det enda flere deltagere inn, vil det bli nye utfordringer som får oppholde til å bli vanskeligere for deltagerne, og hvordan reagerer de når Julia Og Anna kommer tilbake?

Vårt argument for at det er Anna som er favoritt til å vinne går på hva de svenske og norske Facebook-profilene omtaler. Her nevnes Anna i positive ordelag, langt flere enn noen andre, og det er hun som byr på seg selv for en stor del, kanskje sammen med nevnte Anders i størst grad.

– Om du vil følge deltagerne døgnet rundt, live i Big Brother-huset, kan du bare gå inn på bigbrother.se og følg instruksene der, med et par tastetrykk så kan du følge alle kameraene i huset, og din favoritt-deltager, døgnet rundt om du ønsker.

Vargas

Tags: Anna, Big Brother, favoritt

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlig råd? Gjør noe med det da vel!

Det finnes mange årsaker til at man i perioder av livet sliter med økonomien, det aller viktigste man kan gjøre...

Maria Mohn – Stand Up med ny låter!

Maria Mohn (31) har etterhvert blitt et kjent navn også utenfor hjembyen Fredrikstad. I desember skal den tidligere IDOL-deltageren vise...

Lukk