Anna står fram som den sterkeste i Big Brother huset og som den store favoritten til å vinne 1 million kroner. Anna er nominert, men har en stor fan-skare, spesielt blant de svenske TV-seerne.

Pelle og Johanna har vært venner helt fram til den siste uka, da har nordmannen fått den svenske skjønnheten helt i vrangstrupen og ber henne slutte om å spille skuespill. Johanna tar til tårene og dramaet fortsetter.

Anders er ikke vant til å være nominert, og det er tvilsomt at han ryker ut. Det står i mellom Krissy og Johanna denne uken tror vi, men husk det er det nettopp du som kan være med å avgjøre. Det gjør du ved å følge instruksene på Bigbrother.se fra Sverige eller Bigbrother.no fra Norge.

Nå er det kun 7 deltagere igjen i huset, og det er kun 15 dager igjen til den store finalen! DU kan oppleve showet da vinneren kommer ut og mottar sjekken rett utenfor Big Brother-huset i Stockholm sammen med mange hundre fans.

 

Nå er det bare noen timer til enda en nye deltager må forlate huset. Eller er det kanskje enda flere enn bare én av de nominerte som må reise hjem etter direktesendingen? Her er de fem som er nominert denne uke, kun en gutt og fire jenter:

  • Krissy
  • Anna
  • Johanna
  • Anders
  • Jenny

Hvem tror du må reise hjem og hvem tror du vinner Big Brother 2014?

Her kan du få muligheten til å få VIP-billetter til den store finalen, 11. desember. Det eneste du må gjøre er å sende en mail til: publik.bigbrother@endemol.com, og gi der en kort forklaring hvorfor du ønsker billetter.

 Mange mener det har blitt kjedelig i huset etter at Christoffer måtte forlate huset, er du enig?

 

 

Foto: BigBrother.se

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du ingen venner?

Årsaken til at du ikke har noen venner kan være så mangt, men ensomheten bør ikke være endelig. Du kan...

Alle elsker Farmen- Favoritten vinner!

https://www.youtube.com/watch?v=U9xAxYBQvuk Mer enn 1 millioner nordmenn så Farmen sist søndag, det er nye rekord for et enkelt program, nå kan...

Lukk