Det var de to svenske guttene, Philip og John som natt til fredag der en kvinnelig deltager ble stengt inne i et rom og sex-trakassert. Slik oppførsel aksepteres ikke det daglige, og selvsagt ikke i Big Brother-huset i Stockholm. 

Slik var beskjeden Big Brother var tvunget til å sende ut kort tid etter hendelsen:

Under en fest inatt uppförde sig John och Philip trakasserande mot en kvinnlig deltagare i Big Brother-huset. Beteendet är inte acceptabelt och därför diskvalificeras båda från tävlingen Big Brother och måste lämna huset.

Big Brother

big_brother_deltakere Foto: TV-kanalen FEM

De to svenske guttene var utvilsomt de mest populære blant jentene, men de var også to av de best likte blant både svenske og norske TV-seere også. Det er unntakstilstand, spesielt på den svenske Facebook-siden til Big Brother der hundrevis nekter å følge med på verdens mest kjente reality-konsept om ikke de to tatoverte-playboyene får komme tilbake i huset. 

John forlovet seg med sin Julia nylig, men så ble den nyforlovede skjønnheten stemt ut. Nå er altså hennes kjæreste John også ute av årets Big Brother- konkurranse. Philip har også blitt forelsket i løpet av sitt opphold i huset, han har delt seng med flotte Julia, før han nå altså ble jaget på dør.

– Det mange ikke vet, er det faktum at det på ny vil komme inn flere nye deltagere, Big Brother elsker å overraske og sjokkere både deltakere og TV-seerne. Det er nettopp derfor denne typen underholdning, aldri går av moten eller blir upopulært. Overraskelsesmomentet er en av de viktigste poengene med Big Brother.

Hvilket betyr, at ingen vet ennå hvem som vinner Big Brother, det kan i realiteten være en deltager som ennå ikke har flyttet inn i huset.Ingen vet hva som skjer de neste timene, i morgen eller mot slutten av oppholdet.

Det er nå den 42. dagen i huset av totalt 100. Finalen og avgjørelsen om hvem som vinner Big Brother 2014 kommer 11. desember. Vinneren får en million svenske kroner. 

Hvem tror du vinner og hvem er din favoritt? Vi tror favoritten, sexy Anna fra Sverige vinner Big Brother 2014.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vann forandrer alt- TV-Aksjonen 19. oktober

http://www.youtube.com/watch?v=2Au0BAVGxlc I regi av Kirkens Nødhjelp skal årets TV-aksjon gå til de menneskene i verden som har lit eller ingenting,...

Landslaget- riktig av Høgmo å vente med Ødegaard

Martin Ødegaard, Strømsgodset og Norges unge juvel, gutten som vil bli Norges viktigste spiller gjennom de neste 15-18 årene om...

Lukk