Big Brother er den ultimate reality- kall det gjerne reality-sjangerens mor! Du kan selvsagt være blant deltagerne som blir steng inne i huset i 3 måneder sammen med et foreløpig ikke bestemt antall deltager.

Et hus med kameraer absolutt over alt.

Man blir overvåket 24 timer i døgnet, det aller meste sendt ut til hele verden via streaming på internett og til kanalen FEM som skal sende Big Brother 2014.

Turbo-produsent, Lasse Halberg, svensken som revolusjonerte TV Norge den gangen i 2001, deltagerne er fortsatt rikskjendiser og vi opplevde puling i beste sendetid.

Media-Norge satte Grandiosaen fast i halsen, Big Brother ble en monster-suksess av en annen verden. Finalen, som ble vunnet av Joakim Ringom- ble sett av 1,2 millioner ivrige TVNorge seere.

Vinneren får en million norske kroner.

Big Brother – Endelig tilbake!

Big Brother – Endelig tilbake!

Big Brother blir sendt i en rekke land verden over. Populariteten er stor i Sverige, USA og i Storbritannia har konseptet vart og pågår fortsatt.

Endelig kommer Big Brother på norske skjermer igjen, takket være Programdirektør, Eivind Landsverk i SBS Discovery som eier TVNorge og kanalen FEM. Landsverk har fått med seg meget dyktige Lasse Halberg på ny.

Det alene kan være nok til en ny eventyrlig suksess. Det er utvilsomt rom for mer reality på norske TV-skjermer. Big Brother har «kikker-momentet» som trigger nysgjerrigheten vår. Mange vil ikke innrømmer det, men å se på andre personer hvordan de oppfører seg i gitte situasjoner der de ikke kan se at vi ser på dem- døgnet rundt, vil alltid være populært.

  • TVNorge sendte programmet fra 2001 – 2006, de siste gangene med en svensk-norsk versjon. TV 2 Bliss sendte programmet i 2011.
  • Programmet hadde 480.000 seere i snitt den første sesongen, og finalen samlet 1,2 millioner seere på TVNorge. Den gangen nådde kanalen 70 prosent av befolkningen.
  • Den første sesongen hadde «Big Brother» en markedsandel på 95 prosent blant kvinner i alderen 18 til 34 år.
  • Den siste sesongen (TV 2 Bliss) hadde programmet i gjennomsnitt 86 000 seere.
  • Konseptet går ut på å sperre tolv unge mennesker av begge kjønn inne i noen brakker og la kameraene gå døgnet rundt i 100 dager.
  • Nederlandsk realitykonsept, sendt i Norge første gang i 2001.

Vargas12.com kommer tilbake med masse mer info så snart denne er tilgjengelig, vi har vært i kontakt med, Eivind Landsverk og han vil kunne fortelle mer om hvordan du blir deltager, og dermed Norges neste store reality-stjerne.

Alt du må passe på er å stikke innom ofte, eller melde deg på vårt nye tilbud, nemlig vårt daglige nyhetsbrev, gratis og uforpliktende, helt nederst på siden, eller via Facebook.

Anette Young og Rodney Omdal Karlsen samt Ramsy Suleiman og Anne Mona Hansen, fant hverandre under den først legendariske sesongen av, Big Brother.

Sistnevnte giftet seg og fikk barn ikke lenge etter at serien var avsluttet. Young og Karlsen havnet i strid med Se & Hør, pga bilder tatt av bladet, som ikke paret ønsket skulle publiseres.

Nå har du sjansen, DU kan bli Norges nye Big Brother stjerne. Følg med!

Kilde: VG.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tenåringsjenter tar toppløs selfies for å få likes!

Tenåringsjenter tar toppløs selfies for å få likes! Norske tenåringer er blant de mest aktive i verden på sosiale medier....

Strømstad-by stenges- Frykt for norsk fyll!

Store deler av den vakre svenske kystbyen Strømstad er et yndet mål for norske festlystene ungdommer. Spesielt mange reiser til...

Lukk