Foto: TV2.no

Jeg var rimelig sikker på at det var Joacim som skulle vinne da han var blant de mest populære i huset. Slik ble det aldri. Nå er det kun 4 personer igjen i  BB-huset i Stockholm. Det er tre jenter og en gutt. 

Nå står det mellom Roberto, Tine, Lena Charlotte eller Silje. De tre første har vært i huset siden starten, Silje kom inn som en av de fire utfordrerne.

Skal man være en verdig vinner så skal man være med fra start til mål. Derfor mener jeg det er mest riktig at det er Roberto, Tine eller Lena Charlotte som fortjener å vinne. Jeg har snakket med endel BB fan, og det er Tine som er den største favoritten til å vinne når det står igjen kun noen få timer av Big Brother 2011.

Allikevel kan selvsagt Silje vinne. Det er TV-seerne som bestemmer.

Stem på den du vil skal bli huset!

Foto: TV2.no

I dag skal «Big Brother» lure dem. Kl. 18.00 vil deltakerne få beskjed om at det er én time igjen til finalesendingen begynner, og at nedtellingen er i gang. De går rundt i huset og er overbevist om at finalen er først i morgen, så sjansene er store for at dette vil skape panikkliknende omstendigheter i huset.

Har du noen favoritter i BB-huset så er det på tide å mobilisere for å stemme nok spå din favoritt har en sjanse til å stikke av med hovedpremien på en million kroner.

Finalen går 4. desember kl 20:00 på TV2

Vargas

Kilde

TV2.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vent med å kjøre bil dagen etter julebordet

Alkoholen henger i kroppen mye lengre enn man skulle tro. Spesielt etter julebordet der man kanskje begynner å drikke alkohol...

Britney Spears er 30 år i dag

  Britney Spears (30) Foto: Flickr.com Britney Spears begynner å komme seg bort i fra ungpike idolet som hun slo...

Lukk