Smellvakre Julia måtte forlate Big Brother bare timer etter å ha fått forlovelsesring av sin elskede John. Dessverre varte ikke lykken lenge i Big Brother huset i Stockholm.

Seerne stemte ut Julia som måtte forlate sin forlovede, 60 dager før det hele tar slutt rett før jul.

Som en gest til det forelskede paret, satte Big Brother inn et festmåltid i skrifterommet, paret fikk ringer og John gikk romantisk ned på kne og fridde til sin elskede Julia. Paret avsluttet like godt seansen med et reelt knull på bordet, så lysestake, Champagneflaske og kjølebøtte gikk i gulvet med et brak.

safe_image

«Takk for forlovningen John,» sa Julia når de var i mål.

Big Brother stopper aldri å sjokkere, nå er det duket for en høydramatisk uke for de 12 deltagerne som er igjen i huset. Anders og to andre personer skal i den kommende uke, styre og bestemme absolutt alt hva de andre ni skal gjøre. Det være seg å gå på toalettet, lage mat, spise mat, snakke med de andre eller hvor de skal sove.

En helvetesuke er på trappene i Big Brother huset.

John har lovet å være tro mot sin Julia, men hva sier han når det på ny kommer inn enda en ny sexy kvinne i huset om litt? Tror du skjørtejegeren klarer å holde seg unna?

Ikke vi heller!

Følg med på Big Brother.se eller på følg Big Brother via Facebook, det er dette alle dine venner snakker om i morgen- du må holde deg oppdatert.

Visste du at det er mer enn ti ganger så mange svensker som følger med på Big Brother i år, enn det er i Norge? Kanskje fordi det er langt flere fargerike deltagere fra Søta Bror, enn traustige norske deltagere?

 

Kilde og Foto: Big Brother

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Høstkos gir sommerbarn!

Som de fleste vet så elsker vi nordmenn levende lys, fyr på peisen noe rødt i glasset og en person...

Tre Premier League-spisser som leverer

Årets sesongstart i Premier League har vært helt fantastisk. Vi har sett mange mål, flotte mål, debutanter som har storspilt,...

Lukk