Big Brother elsker å overraske både deltagere og ikke TV-seere. Nå kommer det inn to nye deltagere, den ene er en kvinne. Hun heter Johanna og er svensk, men det er også en deltager til som kommer inn i huset. Hvem dette er må du følge med på den svenske kanalen 9, eller på den norske kanal fem for å finne ut av.

Et kanskje enda bedre valg er åpenbart å følge med på verdens mest populære reality-serie, direkte- 24 timer i døgnet. Det gjør du ved å følge instruksjonen på BigBrother.se, eller BigBrother.no så får du full tilgang ved bare noen få tastetrykk.

Kommer kanskje Philip eller John tilbake i kveld?

For første gang siden konkurransen startet, er smellvakre Anna, mange seeres store favoritt, nominert. Det vil slå ut på jordskjelvskalaen i Sverige, om Anna blir stemt ut av huset på direktesending, sjansen er dog ikke spesielt stor. Hun er fortsatt like forelsket i sin norske kjæreste, Thorbjørn.

Vil du bli kjent med Anna, enda litt ti, så kan vi ta med hva hun svarte da hun skulle presentere seg for Big Brother, før hun gikk inn i huset. Årsaken til at vi nevner Anna ved flere anledninger, er fordi vi tror hun er favoritt til å vinne en million svenske kroner, 11. desember.

Her er får du litt mer om Anna:

«Anna är tjejen som rör sig lika bekvämt bland rockabillys på bilträffen som på Stureplan med Bingo Rimér. Hon har en förkärlek till gamla bilar, avskyr soffpotatisar och gillar när det händer saker. Anna lever efter mottot att alltid sträva efter mer och är en fena på lapdance. 

Hur tror du att tittarna kommer att uppfatta dig?
Jag tror att tittarna kommer att uppfatta mig helt olika beroende på vilken person som kollar. Allt ifrån cool, rolig till blåst bimbo och förhoppningsvis någon som tycker att jag är en underbar prinsessa.

Hur skulle dina vänner beskriva dig?
De skulle nog beskriva mig som sprallig, snäll och sedan högljudd och rolig tror jag. Jag är den som ”get the party started” och tycker själv att jag är väldigt kreativ.

Vilka slags män attraheras du av?
Gaddade snubbar ska det va. Har inte fler  kriterier än så.»

Hvem tror du vinner Big Brother 2014?

 

Foto: BigBrother.se

Vargas

Tags: Anna, Big Brother, deltager

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Engelsk Fotball- billettprisene øker for mye

Dessverre er det store problemer i det engelske samfunnet der arbeidsløsheten stiger for hver måned. Det blir ikke stort bedre...

Sexy, frodig og stolt av det? 50 kg eller mer?

https://www.youtube.com/watch?v=7PCkvCPvDXk Frodige kvinner som tør å vise sine former og itillegg er stolt av kroppen sin, blir heldigvis flere og...

Lukk