https://www.youtube.com/watch?v=Yk81lIYKJc8

De to mest populære deltagerne ble litt vel ivrig da de stenge en av de kvinnelige deltagerne inn i et rom, de krevde oral-sex for å slippe henne ut igjen. Det ble for mye for Big Brother som kastet Philip og John ut av huset i Stockholm, til stor forargelse for svært mange seere. Nå ber de to svenskene om unnskyldning i denne videoen. 

Skandalene står altså i kø i årets Big Brother-konkurranse, for det er jo det det er. Man vil jo være alene igjen som vinner, foreløpig kan det like gjerne være en deltager som foreløpig ikke har kommet inn i huset, all den tid man bytter ut deltagere etterhvert som de som kom inn først; blir kastet ut for å ha brutt reglene.

 

10411025_875615092471688_8584442915507395498_n Vinn billetter til den store Big Brother finalen!

Det er en krevende tid for en rekke av deltakerne i Big Brother, men ikke for alle. Tre deltagere, Malin, Anders og Pelle – er fangevoktere, resten er “fanger”.

– Det gir fangevokterne til å styre det aller meste som skal skje i huset og med de som er fanget. Nylig fikk et par i huset som er på “fange-seiden” beskjed om at de kunne få belønning om de hadde sex. De kunne da motta sigaretter og få lufte seg ute i bakgården.

Paret var ikke sen å be. Noe som var til stor forlystelse for fangevokterne og kanskje TV-seerne?

Tidligere i Big Brother har en deltager blitt sent ut av huset for å legge medikamenter i drikken til en annen deltager, noe som strider mot reglementet.

Finalen av Big Brother går 11. desember, vinneren mottar 1 million svenske kroner. Hvem er din favoritt?

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Planetens mest sexy kvinne 2014!

Planetens mest sexy kvinne 2014! Penélope Cruz (40), skuespiller og fotomodell, er nylig kåret til planetens mest sexy kvinne av...

Lukk