Foto: TV.no

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vvRqkqjCyII[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2PdzJzsK5k&feature=related[/youtube]

Big Brother er snart tilbake på norsk TV. Endelig for mange, dessverre for andre. Rølpe TV på sitt beste og verste. 

29. august flytter deltagerne inn i det nye Big Brother-huset i Stockholm der de skal leve ekstremt tett på hverandre i 100 dager til en person står igjen som vinner.

Alle bevegelser, alt de foretar seg døgnet rundt blir fulgt av et eller flere kameraer.

– Sarah Natasha Melbye skla være hovedprogramleder for live- sendingene på TV2 Bliss hver søndag. Og Petter «Paradise Hotel» Pilgaard skal lede talkshowet «little Big Brother» som vil gå fra mandag til fredag.

– Big Brother som det ble vist på TV Norge i sin tid var grensesprengende og dyneløftene på en gang. Vi fikk utagerende oppførsel rett i TV-stua for første gang,  og noen hadde sex mens en hel nasjon så på. Selvsagt ble det rabalder, og de involverte ble rikskjendiser over natta.

Programmet hadde gått i flere år, i mange forskjellige land før det kom til Norge, og det ble en ubetinget suksess også her hjemme. Selvsagt ikke uten kritiske røster.

Meld deg på for et døgn her.

– Vi har opplevd en fantastisk interesse rundt Big Brother på TV 2 Bliss i forbindelse med castingen. Det er ti år siden TV-seerne for fikk Big Brother på norsk TV, og det at nærmere 4000 har meldt sin interesse for å delta tyder på at det er spenning rundt en ny sesong på TV 2 Bliss for for verdens største realityshow, sier prosjektleder for Big Brother i TV 2, Siv Aamot til «God kveld Norge».

– Big Brother vil igjen bli gjenstand for oppmerksomhet både i forbindelse med deltakere og konkurransen, sier Aamot.

– Man kan diskutere hvor stor underholdningsverdi det har å se på vilt fremmede mennesker bli filmet i et og samme hus i 100 døgn. Faktum er at vi mennesker har en nysgjerrighetstrang og liker å kunne se på andre hvordan de lever og oppfører seg.

Blir det forelskelse, krangling, eller noe action av noe art, og mellom hvem i så fall? Mange forskjellig mennesker fra alle samfunnslag møtes, og vi kan bli veldig godt kjent med deltagerne, til tross for at en og en forsvinner etter utstemming.

Rølpe TV? Javel, men det kan da være ok med litt mindre alvorlige TV programmer også.

Skal du se på Big Brother?

 

http://www.facebook.com/bigbrotherbliss

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En annerledes sommerferie er over

En sommer med like mye regn som sol er over. Det er 4 måneder til jul. Foran oss står en...

Anders Behring Brevik- trives dårlig i isolasjon

Den siktede terroristen som snudde opp-ned på Norge 22. juli da han tok livet av til sammen 77 mennesker, trives ikke i...

Lukk