10417734_880004812032716_1134068094265781915_n

Et uttrykk som passer godt til dette bilde, som ofte blir brukt i Norge, kanskje ikke like mye i Sverige, «de gærne har det godt»!

Hele fem deltagere er nominert denne uken:

  • Thorbjørn
  • Christoffer
  • Caroline
  • Erlend
  • Krissy

Som tidligere nevnt, og så nå bekreftes med tanke på de som er nominert, er det Anna som er årets store favoritt til å vinne en million kroner. På guttesiden, kan det se ut til at nettopp Anders er i ferd med å bli en outsider til å kunne vinne om Anna, mot formodning skulle bli stemt ut.

Om noen få timer er det kun gått halve tiden. Det er fortsatt drøye 50 dager igjen for de gjenværende 12 deltagerne. Det er all grunn til å tro at Big Brother vil fortsette med å overraske, både seerne og de i huset i Stockholm.

Nye deltagere vil komme inn, stadig flere vil bli stemt hjem. Du bør følge med og stemme fram den du synes fortjener å vinne Big Brother 2014.

Finalen går direkte, selvsagt både i Sverige og Norge,  torsdag 11. desember.

Hvem av husets deltagere er din favoritt? Er det noen som har utmerket seg i positiv retning, og hvem mener du fortjener å forlate huset av de nominerte?

 

Foto: Big Brother

Vargas

Tags: Anders, Anna, Big Brother, favoritt

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sverige nær en russisk invasjon?

Swedish @svt: Armed Forces gave false info about photo location to not "help a foreign power". http://t.co/EATiwOF9xv pic.twitter.com/eHX6AT21sN — Veli-Pekka...

Edderkoppene kommer!

Noen har fobier mot det meste, veldig mange har Araknofobi, frykt for edderkopper. Du kjenner igjen frykten med det samme,...

Lukk