Om du vil at Anna, Thorbjørn, Christoffer eller Anders skal få din personlige hilsning har du nå sjansen, Big Brother gir deg en mulighet til å få sendt en hilsning inn til deltagerne, og som kan bli lest opp på TV. 

Vi gir deg her den svenske Facebook-sidens begivenhetsoppslag, det er tross alt betydelig flere svensker enn nordmenn som følger med på Big Brother. Det er også flest svenske deltagere som er mer populær enn norske, usikkert av hvilken grunn.

Big Brother avsluttes 11. desember- da kan DU kan sitte ringside og hylle vinneren i studio rett utenfor Big Brother-huset i Stockholm. Vinneren får en million svenske kroner, enorm mediaoppmerksomhet, heder og ære. Følg festen fra VIP-plass. Dette bør du ikke gå glipp av.

 

1609600_884034178296446_3798146323786863770_n

Så langt i huset har det ikke vært mange katastrofene , bortsett fra at tre deltagere har blitt sendt ut av huset for brudd på regelverket.

Den siste uken har det vært en festivitas-maraton, der de 10 gjenværende deltagerne har fått oppleve 17. mai, julaften, skrekk-natt, Halloween og masse mer til stor forargelse for noen, til stor jubel for andre.

– Man skal ikke måtte være noe geni for å forstå at antall oppdrag og begivenheter kneppes til et par hakk når det går mot slutten. Deltagerne har vært i huset i mer enn halvparten av tiden, det er fortsatt lenge igjen. Ny deltagere vil komme inn-  andre reise hjem, That is the name of the game.

Hadde du klart å bo så tett på så mange andre mennesker, i så lang tid i et hus? Om du tror det er lett, burde du prøve. Det er betydelig mer krevende enn man kan sette seg inn i. Det kan man se på deltagerne også, hvor lite som skal til før det blir en diskusjon. Lunta er kort og humøret svinger i takt med været.

– Før direktesendingen er det TV-seerne som kan stemme ut en av de syv nominerte. Årsaken til at det er så mange er at de fleste av disse, nektet å plukke ut de deltagerne de ønske å nominere, foran alle andre i huset, på forrige live-sending. Det gav de automatisk en plass blant de nominerte. De du kan velge blant er:

  • Anders
  • Christoffer
  • Pelle
  • Malin
  • Erland
  • Henrik
  • Krissy

Vi står fortsatt på det vi har sagt allerede fra uke 1, smellvakre Anna vinner Big Brother 2014, send henne en hilsning allerede i dag hvis også hun er din favoritt.

Hvem vil du sende en personlig hilsen og hvorfor?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lite penger? løsningen er enkel!

Nå trodde du kanskje løsningen var å rane en bank, eller stjele fra de rik, men vi kan dessverre ikke...

Nå kommer MANNEN – Endelig!

Du trodde kanskje vi mente fjellet i Rauma i Møre og Romsdal? Nei, vi tror ikke på geologene som farer...

Lukk