Big Brother-suksessen fortsetter, men kun i Sverige!

For alle fan av verdens eneste ekte reality-serie, Big Brother, vil nyheten komme som et sjokk. En ny sesong av den meget populære TV-reality serien, vil kun gå i Sverige, med svenske deltagere og kun på svensk TV.

Big Brother-suksessen fortsetter, men kun i Sverige!
Flotte Anna satt i finalen med Anders, hvem vant? Foto: Big Brother.se

En ivrig BB-seer, har vært i kontakt med Kanal 11 Play, som sitter på rettighetene til Big Brother i Sverige. Her er svaret han fikk: Tyvärr kommer det inte vara möjligt för dig att se programmet från Norge på play. Om du inte har möjlighet att ta dig över gränsen för att se programmet förstås.

Ingen TV-serier i kategorien reality, har blitt sendt flere ganger over hele verden enn nettopp, Big Brother. Nettopp derfor er interessen like stor fortsatt. Dessverre kan en av grunnene til kun svenske utgave av Big Brother, at svenskene er langt mer opptatt av dette enn hva nordmenn er.

Foreløpig er det ikke kjent når en ny sesong drar i gang i Stockholm, uten nordmenn og uten norske TV-seere.

Big Brother-suksessen fortsetter, men kun i Sverige!

Kanskje vises det for mange serier, for ofte?

Her hjemme avløses den ene serien etter den andre. Er det ikke Farmen så er det Paradise Hotel, er det ikke 71 grader Nord, så er det Robinson. Kanskje gjør TVNorge rett i å avvente situasjonen, og sende Big Broher om et par år igjen?

Skulle du på død og liv måtte få med deg Big Brother Sverige, så er altså muligheten å ha en adresse i Sverige, og last ned Kanal 11 Play på nettet. Det er dessverre dit eneste hår for året.

Vi har forsøkt å komme i kontakt med Eivind Landsverk i TVNorge, uten å lykkes, skulle han komme med en redegjørelse, vil dette komme på TVNorge.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Snart er den helvetes sommeren her igjen!

Snart er den helvetes sommeren her igjen! Du kjenner deg igjen ikke sant? Du er så svett og varm at...

Popartist skal lede «Sommeråpent» på NRK

Ingen ringere enn multitalentet Atle Pettersen (25) skal være en av flere programledere for NRKs sommersatsing. Popartist skal lede "Sommeråpent"...

Lukk