Big Brother er slik ordets betydning er i underholdningsbransjen og på reality-tv. Big Brother Sverige er i gang! Slik ser du det! Big Brother Sverige er storebror og det aller første av alle reality-seriene på tv, som senere har blitt veldig mange. Norske tv-seere vil kanskje ha Big Brother tilbake på skjermen?

Vi tar sjansen på å spørre i håp om å påvirke TVNorge eller andre distributører til ekte rølpe-tv.

Se ikke bort fra at vi sammen makter å dra i gang Big Brother Norge igjen, kanskje for aller siste gang, eller som en ny giv og et alternativ til alt det som sendes på tv, som ikke er i nærheten av å være av samme underholdning som Big Brother. Big Brother Sverige er i gang! Slik ser du det! Enten du bor i Norge eller Sverige.

Her er altså spørreundersøkelsen du bør svare på.

Vil du ha tilbake Big Brother på norsk TV?
  • Add your answer

Big Brother Sverige är igång och första veckan ska deltagarna lära känna varandra och tävla om att få sitta säkert och fortsätta kampen om en miljon. Här får du den senaste uppdateringen om vad som händer idag.

Big Brother Sverige

Big Brother Norge

Big Brother er som knekkebrød, Volvo og kornblandinger med melk – absolutt størst i Sverige. Men svært mange husker Big Brother da sirkuset startet på Fornebu i 2001, med Arve Juritzen som programleder og en halvmillion nordmenn, som satt klistret til dette nye og ukjente konseptet.

Norske tv-seere vil kanskje ha Big Brother tilbake på skjermen?

Status Quo dundret inn fra høyre, spilte et par låter og festet med deltagerne, ikke et øye var tørt verken i huset eller blant tv-seerne. Vinneren ble etter 97 dager, Lars Joakim Ringom, men de fleste husker nok mest all den sexen som det norske folk fikk rett i fanget.

Big Brother Sverige er i gang! Slik ser du det!
Big Brother Sverige er i gang! Foto: Big Brother

For aller første gang hadde ikke par ett par sex på tv, men to. Først ute var Anne Mona og Ramsy, deretter fikk Rodney napp hos smellvakre, Anette, og alle hjerter gledet seg over de forelskede parene. Mulig vi tar feil, men vi mener å ha hørt at Anne Mona og Ramsy fortsatt holder koken sammen, paret som fikk det aller første (og muligens det siste) Big Brother-barnet.

Dessverre dalte seertallene raskt i de påfølgende sesongene som gjorde at det hele kollapset etter tre sesonger med norske deltagere, senere i et desperat forsøk på å berge konseptet, kjørte TVNorge på med svenske deltagere i tillegg, uten at det ble flere seere av den grunn.

Big Brother 2020

Svenskene elsker Big brother da som nå, vi er kanskje mer kravstore vi nordmenn, for svenskene har i hvert fall glemt å spørre oss om vi ønsker å delta. Det er ikke så mye som en kjeft fra Halden engang, i det svenske huset i Stockholm.

Norske tv-seere vil kanskje ha Big brother tilbake på skjermen?

Big Brother Sverige er i gang! Slik ser du det! Logoen er storebrors øye som ser alt.
Big Brother er tilbake på svensk skjermer – vil du ha BB også i Norge? Stem!

Big Brother Sverige er i gang! Slik ser du det!

Det de 12 deltagerne i Big Brother Sverige ikke er klar over, er at det vil komme nye deltagere fortløpende. Ikke hver dag, men jevnt og trutt gjennom de mer enn tre månedene vinneren, eller den som er der lengst – faktisk skal bo i huset.

Det er veldig lang tid og Big Brother har som alltid all makt. Hadde du maktet 100 dager i BB?

Om du ikke helt klarer å bestemme deg, om du vil ha BB tilbake på norske skjermer, bør du se litt og føle på det – hva deltagerne faktisk har å by på i huset, og stemme deretter – om du vil de norske vanlige kvinner og menn, eller kanskje en kjendis-utgave av Big Brother Norge. Det hadde vel vært noe?

Slik ser du Big Brother i dag

Dessverre er det ingen svenske kanaler du kan se Big Brother Sverige på, sånn direkte. Men, pust rolig nå, det er håp om du makter å lese videre uten å hyperventilere. Hvis du logger deg inn på Cmore det se (viktig) og deretter følger du menyen til å kunne lage din egen bruker. Dette koster 139 kr per måned.

Ikke mer et par øl altså, for 100 dager med fantastisk underholdning, døgnet rundt. Yes, Sir!

Kameraene ruller morgen, middag, kveld og natt. Alt du behøver å gjøre for å få alt dette, er går til ‘hjelp’, inne på Cmore-siden og trykker svensk. (Viktig) Deretter er det kanalen “Sjuan” på Cmore som dender alt live.

Vi har fått bekreftet at dette absolutt virker som det skal, underholdningen er allerede i god gang.

I følge den norske Facebook-siden til svenske Big Brother, er en av deltagerne nylig sendt ut av huset for rasistisk kommentarer. Så om du sitter og venter på Farmen kjendis, har du en perfekt oppladning her og nå.

Vil du bli bedre kjent med deltagerne i Big Brother Sverige? Tenkte vi det ikke, de kan du møte på Big Brother Sverige, sine nettsider.

Ikke glem å gi din stemme øverst i denne artikkelen, vil du se Big Brother på norsk tv?

Har du spørsmål eller kommentarer, meninger eller andre synspunkter om Big Brother generelt, velkommen i kommentarfeltet, anonymt eller med fullt navn. Det er helt opp til deg. Er du seriøs, får du svar.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sportstipping

Blant de største online tippetjenestene i Europa finner vi noen ganske gode tippetjenester. Sportstipping, noe for deg? De har fått...

Lukk