Den kjente reality-svensken Niklas Vendel (26) er med i BB -huset som prøvekanin det siste døgnet før de 16 riktige medlemmene slippes inn i BB -huset i Stockholm.

Han er mest kjent for sine to deltagelser i «Paradise Hotel» som han forøvrig vant. Han kjenner ikke noen av de andre som prøvekjører BB huset, men håper på at det blir servert alkohol så det blir lettere å bli kjent med de andre. Dårlig selvtillit Vendel?

Big Brother er blant de mest sette reality-serier i verden og var blant de aller første som kom på TV i Norge. Så mange som 4000 meldte seg på til denne sesongens Big Brother.

Programledere er Petter Pilgaard og Sarah Natasha Melbye.

Foto: TV.no

– John Ødegård Jensen (35), er «Big Brother» Norges Live-redaktør. Han sier lite om deltagerne, men bekrefter at det er en deltager som er en skikkelig «pappagutt», og en deltager som ikke kan fordra «pappagutter», dermed er det selvsagt duket for intriger dra første stund.

Glamourmodellen Lena Charlotte Westby (24) fra Elverum er en av de andre deltagerene.

100 dager er lang tid å bo innelåst i et og samme hus med 15 andre mennesker, men med en premie på hele 1 million kroner så er det ikke så rart at det er så mange som 4000 som har meldt sin interesse.

– Vi har åtte sjåfører som skal frakte deltakerne til huset. Om en av disse bilene får motorstopp har vi et kjempestort problem, sier han med et smil i visshet om at alt likevel skal kunne gå etter planen, sier Ødegard Jensen.

– Det er en psykisk belastning å vite at et av 44 kamera følger deg døgnet rundt, og når det i tillegg er flere personer i huset som du kanskje ikke har kjemi med, så skal man ikke være psykolog for å forstå at det blir knalltøffe uker for de fleste deltagerne. Noen kommer til å trekke seg underveis, andre kommer til å bli med til siste slutt.

Men det er bare en vinner som står igjen alene- et stykke inn i julekalenderen.

Hadde du klart det?

Sendingene starter med direktesending fra Stockholm mandag 29. august kl 21:30 på TV2 Bliss.

Følg deltakerne hele døgnet her.

Vargas

Kilde

http://www.tv2.no/bigbrother/det-koker-foer-aarets-big-brother-premiere-absolutt-alt-kan-gaa-galt-3567337.html

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Perfekt aften- Hvordan blir din kveld da?

Sivil status, alder, og interesser har litt å si om hvordan din perfekte aften vil være.  Skal den bare være...

Orkanen Irene- rammer USA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nP7VsXfZGdk&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bcocoz8IZLg[/youtube] På en skala fra 1-5 så er "Irene" en liten og ufarlig orkan sammenlignet med de kraftigste og farligste som...

Lukk