Nå kan DU bli den heldige vinneren av en fantastisk tatovering av selveste Emilia Lee på Catapult Tatto! Alt du skal gjøre er å skrive hvilket motiv du ønsker å få tatovert og hvor. Itillegg må du komme med gode argumenter for hvorfor nettopp DU skal vinne denne trekningen.

Send en epost til publik.bigbrother@endemol.com eller les deg opp om mer info på Big Brother.se eller Big Brother.no.

10451700_891995880833609_5941969057426142393_n

Foto: Oscar Jettman/ Big Brother

– Denne uken har det vært «Freeze-uke i huset, noe som har fått svært mange sterke følelsesutbrudd hos de fleste deltagerne.  Erland får besøk av sin mor, men kan ikke bevege seg da han må «fryse til is» i det han får beskjed om dette av Big Brother, en påkjenning man ikke kan fatte om man ikke er i huset og opplever det selv.

De som har vært i Big Brother-huset i Stockholm og som fortsatt er med i konkurransen om 1 million kroner, har bodd tett sammen med de andre i nær 74 døgn. Det er ca 2 og en halv måned som er lang tid å savne sine nærmeste som plutselig og uten forvarsel står bare noen cm fra deltagerne som får beskjed om å fryse».

Om skrekk-klovnen kommer på besøk i Freeze-uken? Selvsagt gjør han det!

Det er på ny fem deltagere som har blitt nominert av sine med-deltagere av de ni som er igjen i huset. Tre Jenter og to gutter er i fare for å måtte reise hjem denne uken. De nominerte er:

  • Jenny
  • Thorbjørn
  • Pelle
  • Christoffer
  • Johanna

Som alltid er det du som TV-seer som kan påvirke hvem som får bli og hvem som må reise hjem i fra Big Brother.

Liker du tatoveringer, bør du straks benytte sjansen til å vinne trekningen som kan gi deg en tatovering fra Emilia Lee, trekningen skjer på live-sendingen torsdag 20. november.

Du kan fortsatt være med i trekningen om VIP-billetter til den store finalen 11. desember. Der er sjansen stor for at det er enten Anders eller Anna, de to store favorittene som vinner premien. Husk det er bare en vinner, den som blir nummer to får absolutt ingenting. Du avgjør hvem som vinner!

Det er kun 1 måned igjen av konkurransen, snart skal det sendes ut flere deltagere, konkurransen blir verre og verre for hver dag som går mot finalen.

Hvem er din favoritt?

 

Kilde: Big Brother

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nordmenns desember budsjett = 54 milliarder kroner!

https://www.youtube.com/watch?v=JlyQsiQzEcY I følge de som har greie på statistikk, budsjett, pengebruk hos Ola og Kari Nordmann, vet å vite at...

Sjekking- Hva ser du etter hos din kommende kjæreste?

Sjekking, hva ser du etter hos din kommende kjæreste? Mange menn ønsker at sin utvalgte kvinne skal ha frodige rumpe,...

Lukk