Det er fortsatt 44 dager igjen av totalt 100 i fullstendig isolasjon fra omverdenen i Big Brother huset i Stockholm. Allikevel begynner det å sirkle seg inn et navn som er mer populær, enda ikke nominert og som ser ut til å greie seg veldig bra i huset, til tross for noe sykdom en liten periode.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DjeihwdMSvg[/youtube]

Det er kun 9 deltakere igjen, 5 jenter og 4 gutter. Finske Janica som var på besøk har nå forlatt huset.

De som er igjen er:  Jentene – Caroline, Siv Anita, Lena Charlotte, Tina og Silje. Guttene- Joacim, Magnus, David og Roberto.

Her mener jeg bestemt at Joakim leder langt foran de andre. Så vidt jeg vet har aldri Joakim blitt nominert, han støtter alle til tross for at han er litt betatt av Silje. Uten å få noen respons tilbake siden den ene natta det ble litt klinings.

Denne sesongen av Big Brother er ikke like populær som de foregående, uviss av hvilken grunn. Det kan være at det er reality TV på nesten alle kanaler som gjør at færre enn før følger den «ekte» reality-serien.

– Denne uken er straffene harde i «Big Brother». De som taper blir nemlig sendt til «Big Brother»-versjonen av de russiske Gulag-leirene under Stalin-tiden. De som hittil har blitt sendt til straffeleiren er Siv Anita, David, Joakim og Silje. I huset oppholder Caroline, Lena Charlotte, Roberto og Magnus seg. De har tilgang til alle husets fasiliteter.

«Big Brother» kan finne på mye rart, og det er ingen garanti for at det fortsatt kan komme nye deltagere inn i huset.

Innen den tid mener jeg å kunne se Joakim Myhre Eik som den største favoritten og holder på han som vinner av «Big Brother» 2011.

Svaret får vi ikke før rundt 10. desember-

Vargas

Kilde

Big Brother TV2.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber har en sønn på tre måneder

  Mange internasjonale medier melder i dag at den syttenårige fløtesangeren fra Canada, Justin Bieber allerede  har blitt far.  Mariah...

iPhone 4S forbedring, men holder det?

 Den gamle iPhone 4, har de fleste er blitt vant til den etter først og ha blitt skuffet. Jeg vet...

Lukk