Alt for lenge har vi sett skinnmagre kvinner som modeller på de fleste «catwalker» og som førstesidestoff i diverse motemagasin her i landet. Kan trenden endelig være snudd?

– Smellvakre, frodige og flotte Tara Lynn pryder førstesiden i norske Elles mai-utgave, en helt naturlig vakker kvinne som er litt frodigere enn de aller fleste andre. Tara Lynn er plus-size supermodell.

Det er forresten en deilig figur på den Sara. Hoftene skjelver når hun går, det er akkurat likesom lendene på en riktig smellfet hoppe. Det er alldeles storartet.

Knut Hamsun

Noen vil si mer sexy og kanskje enda bedre likt blant de fleste menn.

Sjefredaktør i ELLE, Signy Fardal, ønsker ikke å sette fokus på modellens kropp, derfor er det lite eller ingenting i bladets mai- utgave som fokuserer på at Lynn først og fremst er kjent som en såkalt «plus-size» modell.

Fardal mener det er viktig å sette fokus på at dette er en vanlig flott kvinne med naturlige former.


Foto: beutifulmagazine.com

Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal hadde deilige Adele på sitt jule nr, og ser ikke bort i fra at magasinet vil ha frodige kvinner som førstesidepiker igjen.

– Jeg synes det er helt nydelig at det er plass til en plus-size-modell både i motebransjen og på magasincover. Og jeg håper og tror at vi får se mer til dette fremover, både i Cosmopolitan og andre kvinneblader.

Fram med rumpen, puppene og lårene jenter. Har du noen kilo for mye så la det bli som det er, vær stolt av deg selv og ikke bry deg om hva andre mener. Du er vakker, du er unik og du er ekte.

Big is beautiful Foto: myLot.com

Jeg mener bestemt at dette er et skritt i riktig retning med tanke på en meget usunn og farlig kroppsfiksering spesielt blant unge jenter i Norge.

– Hvis de populære magasinene som leses av jenter og unge kvinner kan «godkjenne» frodige kvinner som modeller, vil det kunne hjelpe mange som har problemer med vekten, eller gi etter for et utidig slankepress.

Det er ok med rumper og lår.

– Hva menn foretrekker er selvsagt svært individuelt, men det er vel ikke akkurat noen bombe at noen menn synes det er topp med pupper og lår. De fleste jeg kjenner, og som jeg har vært innom tema med- har vært svært tydelige i sine meninger.

Frodige kvinner med stor og naturlig rumpe får høyest score.

Synes du det er på tide at også norske mote og fashion magasiner setter fokus på at «plus-size» modeller kan pryde førstesider?

Er du frodig og liker frodige mennesker eller leter etter en frodig partner uansett hvordan du selv ser ut?

Da bør du ta en titt her.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Video- Paradise Hotel Danmark har alt det den norske ikke har…

  Dørene er allerede åpne, og du kan være med på et nytt, fantastisk opphold på "Paradise Hotel", hvor 11...

Video- Farmen 2012 blir den mest dramatiske noensinne!

"Farmen" er TV2 reality serie nr 1 i Norge med flest påmeldte og med flest TV seere. Nå er en...

Lukk