Englands tildigere landslagssjef, Sam Allardyce (63) skal være svært nær en overgang til Everton, som er i fritt fall i Premier League.

Den tidligere Crystal Palace manageren har vært ute siden han trakk seg som manager for London-klubben, men skal fortsatt være en ettertraktet mann. Til tross for en dramatisk avgang som landslagssjef da det engelske fotballforbundet FA, fikk nyss i at ‘Big Sam’ var villig til å ta betalt for opplysninger rundt egne spillere.

Lest? Ny manager sparket i Premier League!

Sam Allardyce kan vrake og velge i toppjobber i England, tar over Everton Foto: Wikipedia.org

Forunderlig nok, er det de samme trynene, og de samme fyrene som går på rundgang i engelsk fotball, uten særlig sportslig suksess.

‘Big Sam’ gjorde det brukbart med Bolton fra 1999-2007, og holdt Sunderland oppe i Premier League, men ellers har det vært en heller stusselig karriere. Nå får han etter all sannsynlighet overta Everton, som utvilsomt er en av de større klubbene i engelsk fotball. Forstå det den som kan.

Etter at Ronald Koeman fikk sparken nylig, har den tidligere Everton-spilleren, David Unsworth hatt ansvaret som manager, uten særlig hell. Liverpool-klubben ligger på 16. plass i Premier League, etter 13 kamper, kun ett eneste poeng fra nedrykkstreken.

Lest? Nuno tar Wolves til Premier League!

Sam Allardyce reiser fra sin ferie i Dubai til Liverpool for å skrive under tirsdag 28. november. Det er ventet at han tar med seg sine assistenter fra tiden som manager for «Three Lions» og som varte kun én kamp – Craig Shakespeare og Martyn Margetson.

Hvor lenge den omreisende fotballtreneren, som har vært manager i  ti klubber og altså England, får lov til å trene Everton vites ikke. Faktisk er sjansen enda litt større for at han trekker seg selv, slik han gjorde i Crystal Palace og Sunderland.

Fansen på Godison Park, er desperate etter ro, orden og god nok fotball som gjør Everton til et vinnerlag igjen.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mett av dage og uten håp?

Mett av dage og uten håp? Når man kommer over middelhøyden, passerer førtifem, femtifem og så sekstifem år, er det...

Billigst julemat? Her er vinneren!

Mange mener Rema 1000 er og blir billigst på mat i Norge. Massiv markedsføring, helt siden Halvor Flatland hadde Rema-logoen...

Lukk