I Norge er det fortsatt veldig tabubelagt å snakke om at dere som et par liker å ha sex med andre par. Dette er noe få snakker med andre enn sine sex partnere om. Selvsagt er det unaturlig å ta opp slike tema med venner, naboer og familie. 

– Faktum er at stadig fler voksne par har en slik mørk hemmelighet, og det er de man minst aner det som velger å ha en slik legning- om man kan kalle sex med fler enn egen partner for det.

Via forskjellige nettfora, swingers-klubber og sex klubber skaper man relasjoner og møtes på offentlig sted, privat eller på klubber for likesinnede.

– Har du en trekning mot sex med fler enn kun din egen partner, så er swingers-klubber noe for deg, men du bør selvsagt gå dit med en partner og på like premisser. Begge bør selvsagt få lov til å delta, og man kan ikke nærme seg et slikt sted om det finnes sjalusi i forholdet.

Det er ikke alle som en gang kan forestille seg å se sin partner med en annen, for andre så er dette den største tenning man kan tenke seg. Sex skal nytes, ikke kommanderes av andre, om ikke man har også den fetisjen.

– Mange nordmenn, både kvinner og menn har fantasier som går på sex med fler enn sin partner. For noen blir det med våte drømmer, andre lever fantasien fullt ut, og har sex med både kvinner og menn sammen med andre par. Samtidig.

Du kan ikke få med deg din partner på sex med fler om det ikke er 100% enighet, slik at forholdet blir satt på prøve av at den ene egentlig ikke ønsker å delta. Da bør man selvsagt planlegge og bli enig på forhånd.

Cupido er et av fler nettsted der par søker par for felles nytelse og gleder. Der møtes par fra hele Norge andre kåte par som har samme interesse. Det kan like godt være din arbeidsgiver, din nabo eller damen på ditt lokale samvirkelag som har denne «hemmeligheten».

Poenget er at det er mer vanlig enn man skulle tro, og det er helt vanlige mennesker med barn, rekkehus og stasjonsvogn som velger å leve på denne måten.

Rart for de fleste, naturlig og opphissende for tusenvis av swingers i Norge, Sverige og svært mange andre land.

Hadde du klart å se din kjæreste ha sex med en annen person?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du satt opp budsjett til Jul?

Julen kan for mange være et pengesluk som gjør at man får problemer langt inne i det nye året. Med...

Her er de fire Farmen utfordrere!

Tre menn og en kvinne skal prøve å kjempe seg inn blant deltagerne. Bare én får bli igjen som fullverdig deltaker, derfor må...

Lukk