Hva er det med Bergen? Kan det være været? Ordføreren siktet for korrupsjon, politiet – ja, hva er det med politiet i Bergen? Hordaland er den største verkebyllen i Norge. 

Politiet gjør ikke jobben sin og pedofile nettverk blomstrer som aldri før.

Derfor er det så skremmende at en stor organisasjon nå avdekkes i dette rottereiret. Hvordan kan den inkompetente politiledelsen makte å ordne opp? Det norske folk kan miste nattesøvnen av mindre. Her bør det fagfolk på plass, for å overvåke politiet, slik at de får tatt alle som ødelegger barn i regionen.

Aksjon “Dark Room” er i gang. Mer enn 51 er siktet, og ca halvparten er fra Hordaland, der flere vil bli tatt. Om politiet i Bergen lykkes. Misforstå oss riktig. De aller fleste fra Hordaland er sikker ok folk, som vil det beste for sine barn, med det er et tankekors at det er et utbredt samfunn med svært mange pedofile menn.

Hvordan er det mulig at det planlegges overgrep mot ennå ufødte barn? Hvor langt er det mulig å gå i ren og rå ondskap?

25308923403_c0dfef977e.jpg

 

Bergenspolitiet har avslørt flere omfattende nettverk hvor blant annet en mann er siktet for å ha dopet ned egne barn og tatt overgrepsbilder av dem.

BA.no

Man bør gå tilbake i tid, for å avdekke hvor startet galskapen, hva skjedde. De som er siktet har én ting felles, de er alle menn. I forskjellig alder, de fleste kjenner neppe hverandre, de har bare samme … interesse, sin egen mørke last. Der barn, som fortjener omsorg, kjærlighet og trygghet først og fremst, skal penetreres, utnyttes og misbrukes på det groveste. Foreviget gjennom film og bilder.

En vanlig mor eller far, med normale tanker og omsorg vedrørende barn, ville ha blitt fysisk og psykisk merket for livet, ved å se bilder eller film, av slike handlinger disse ønsker å utøve. Et tema, et samfunnsproblem det snakkes og skrives for lite om.

Pedofile er ikke farlig for noen. Det er handlingen disse utfører, når de velger å forgripe seg, som er så grusomme og straffbare. Å være tiltrukket av barn, altså legningen, er ikke engang straffbar, vi må skille mellom det å ha lyst, og det å handle. Det er en markant forskjell.

Vi vanlige, dødelige, mødre og fedre i alle aldre, de fleste av oss – vil alle barn vell og ønsker dem alt godt i livet. Noen andre, noen få, vil utnytte de seksuelt, gjerne små barn i bleiealder. Jo yngre jo bedre heter det i visse kretser. Man kan bare tenke seg hva det gjør med et et barnesinn å bli utnyttet på det groveste, hva det gjør med et barns sjel. Skadet for livet.

En jurist, en lærer, en student, en ingeniør, en montør, en sjåfør og en økonom. Listen er lang, tilsynelatende vanlige menn med en mørk hemmelighet de har til felles. De tenner på seksuell aktivitet med barn, gjerne både egne og andres barn. Ditt barn. Har du noen til overs, slik at de pedofile skal få utløp for sine fantasier?

Hva er det med Bergen?

I Bergen, har norske barn det langt verre enn de aller fleste andre barn, andre steder i landet. Vi, det norske folk, forlanger at det ryddes opp, fjern denne svulsten av egoistiske, ondskapsfulle svin, som ødelegger uskyldige barns liv og gjør det nå! Det er et folkekrav! Rydd opp Hordaland!

 

Kilde: BA.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Festmåltid i julen, menyen ikke viktigst

Festmåltid i julen, menyen ikke viktigst. Når du skal be sammen venner, familie, svigermor, onkler og tanter og andre som...

Lukk