Til alle norske Beliebers! Jeg får masse henvendelser mht til en eventuell Justin Bieber konsert i Norge. 

Dessverre så er det en god del bloggere som kommer med feil info når det kommer til billetter til Justin Bieber konsert i Norge.

– Noen bloggere gjør en alvorlig feil som jeg føler meg forpliktet til å si i fra om. På flere blogger legges det ut beskjed om at det finnes billetter som du kan vinne i diverse konkurranser. Dette er nok en feil som alle som har lyst på billetter bør være OBS på. Du kan ikke vinne noen billetter som ikke er produsert ennå!

Det er ikke billetter til Justin Bieber konsert i Norge ennå. Det er fordi det ikke er avgjort om han kommer til Norge i sommer eller ikke.

På denne bloggen- /– vil du få all den info du trenger mht en eventuell Justin Bieber konsert her i landet.

Jeg lover at dere skal være de aller første som får riktig info om alt som omhandler Justin Bieber og mulighetene for at han kommer.

Jeg har kontakter i USA og følger Justin Bieber tettere enn de fleste. Hans hjem og base i Strattford Onatario- Canada, er ikke like ofte besøkt da han stort sett oppholder seg Atlanta USA.

Så snart det er informasjon dere kan ha glede av å vite, så kommer denne på vargas12.com

Jeg kan ikke annet enn å vente til det kommer en avgjørelse på konsertplanene til Justin og hans stab. Ingen har glede av info som ikke har noen nyhetsverdi, derfor er det veldig viktig for meg å gi dere Beliebers riktig og nyttig info.

I skrivende stund er han i studio for å sluttføre det siste albumet «Believe», sammen med rapperen og hans gode venn Jocelyn Vena Lil Wayne.

26. april kom altså gladnyheten om at Bieber kommer til Norge. Om det blir konsert eller bare promo er ikke kjent. Men jeg lover deg på tro og ære at jeg skal gjøre det jeg kan for å skaffe info og billetter som gies bort på denne bloggen.

– Det viktigste du da kan gjøre å melde deg inn her  for å følge vargas12.com slik at du er blant de første som sender meg kommentar om hvorfor nettopp du fortjener en gratis billett til Justin Bieber konsert i Norge.

Foto: http://justinbiebernews.org/

Du kan selv følge Justin Bieber på Twitter: https://twitter.com/#!/justinbieber

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette!

Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette! Privatlivets fred forsvinner i det øyeblikket du er en kjendis,...

Bildene ingen har glede av å se- en massedrapsmann i «politiuniform»

  Mange setter pris på en god bok, en god krim er populær blant mange som setter pris på bøker....

Lukk