Billie eller Rihanna mest sexy? Siden vi er straffeforfulgt en rekke ganger med feil billedbruk, tør vi ikke annet enn å bruke bilder av verdenes mestselgende og sexy artister på vår blogg, som ligger i linker til andre sider. Regningen er for store og vi må være redelige mot våre lesere.

Lars Winnerbäck

Legg merke til bildene i denne artikkelen. Bildene er tatt live sommeren 2022 i Fredrikstad. Ikke av Billie Eilish eller Rihanna, men av fantastiske Lars Winnerbäck. Ektefellen til den norske skuespilleren i TV-serien Exit, selveste Agnes Kittelsen. Bildet er tatt av undertegnede og kopierer du det vil du få en faktura du blir tvunget til å betale. Vi vet hva vi snakker om. Been there done that, for å si det mildt.

Etter at vi har gått på en smell eller to vedrørende billedbruk, har vi valgt å enten publisere egne bilder. Eller bruke det rikholdige arkivet til Pixabay.com. Herfra kan du dele bilder fritt uten å risikere å få en diger faktura med på kjøpet. Men vær obs, det finnes bilder på denne nettsiden som ikke er gratis også, så pass på.

For at du skal kunne se bildene av de nevnte stjernene for å gjøre deg opp en mening selv, så viser vi til Twitter.com. Her kan du finne alle typer bilder som er i en Tweet, om du henviser til linken bildene eller videoene er publisert, slik:

Billie eller Rihanna mest sexy?

Bildet er tatt av SplitShire fra Pixabay

Rihanna eller Billie

Rihanna er sannsynligvis verdens mest sexy kvinne, gravid eller ikke. Men bildet som lager de største overskriftene verden over, er den halvnakne Billie Eilish. Artisten som fram til dette bildet ble tatt, har vært kjent for å gå i store og posete klær. Der hun bevisst har skjult sine yppige former. Hvorfor det? Hva har hun å skjule?

Billie Eilish er en stor artist med en fantastisk stemme, nå vil hun sannsynligvis bli brukt som modell også. Hvor hun selv måtte ønske. I 2022 vant Billie Oscar for beste filmmusikk for låta til filmen med samme navn: No Time to Die.

Billie eller Rihanna mest sexy? Eller liker du heller Winnerbäck bedre?

Du får gjøre deg opp din egen mening, men ikke stjel andres bilder. Da havner du i saksa. Du må regne med en faktura på alt fra et par tusen kroner til både ti, femten og opp mot hundre tusen kroner, om du er riktig uheldig. Eller uansvarlig, som det egentlig bør kalles.

Opphavsrettsloven

Lov om bruk av bilder, også kjent som opphavsrettsloven, regulerer bruken av bilder som tilhører andre personer eller organisasjoner. Denne loven sikrer opphavsretten til bildeskaperne og gir dem eksklusive rettigheter til sine verk.

Lov om bruk av bilder gir opphavsmenn og -kvinner beskyttelse og kontroll over bruken av deres bilder. Opphavspersonen har enerett til å bestemme hvordan bildene kan brukes og distribueres. Dette innebærer at andre ikke kan bruke eller publisere bildene uten tillatelse.

For å bruke andres bilder lovlig, kreves det som regel samtykke fra opphavspersonen eller rettighetshaveren. Samtykke kan gis skriftlig eller muntlig, men det er alltid anbefalt å få det skriftlig for å unngå uklarheter i fremtiden.

Det finnes imidlertid unntak der bruk av bilder kan være tillatt uten samtykke.

Dette inkluderer blant annet sitatbruk, bruk i nyhetsreportasjer eller dokumentarformål, samt bruken av bilder i undervisning og forskning.

Disse unntakene er underlagt visse vilkår og må balansere opphavspersonens rettigheter med samfunnets interesse.

Vargas

Pin It on Pinterest