Vil du annonsere her? Det kan være det smarteste du gjør fordi det er en rimelig og rask måte å få spredd sitt budskap, sin nettside, sine linker og tilbud på.

Det er hos de største bloggerne det skjer og det er her du kan få god markedsføring for dine annonser. Vargas12.com har solgt annonseplasser for næringslivet og privatbedrifter i 7 år.

De fleste kommer tilbake, igjen og igjen – nettopp fordi det er en lukrativ, smart og svært rimelig måte å dele sitt budskap på. Enten vi skriver om sex, casino, fotball eller mat, annonsørene ser potensiale i gode blogginnlegg og lar oss få tillit til å skrive artiklene på oppdrag, og vi leverer disse innen 24 timer.

Lest? Markedsføring? Les! 

Via blogginnlegg og artikler som er relevant for din forretning eller formål, kan våre lesere finne sin nisje eller genre gjennom linker som plasseres i artikkelen. Vi skriver selvsagt innlegget for deg, sender dette tilbake for godkjenning og publiserer aldri før du som kunde – er hundre prosent fornøyd.

Har du artikkelen klar og ønsker denne plassert på bloggen, med linker implementert, fikser vi det også.

Artikkelen blir fortløpende publisert i alle våre kanaler av sosiale medier – Facebook, Twitter, Instagram, via e-post, via YouTube i visse og passende tilfeller, og i kommentarfeltet hos relaterte bloggere.

Vips så er din artikkel spredt på nettet og har dermed tusenvis av potensielle kunder.

Reklame koster, og jo flere som kan nås, jo mer koster det. Det vil si at en annonse i Norges største nettavis, som når ut til drøyt to millioner mennesker er priset deretter, men er tilgjengelig for en begrenset periode; så er en artikkel hos en godt besøkt blogger, evig og langt rimeligere. Mulig den ikke når ut til like mange over natten, men på sikt vil den kunne nå langt flere potensielle kunder.

Lest? Annonsering på internett – Bloggerne tar potten

Å bruke noen få tusenlapper på en god artikkel med linker til din nettside, som spres i sosiale medier i rasende fart, vil alltid være en god investering. Men aller beste tilbud og det som gir deg den beste markedsføringen – er å plassere artikkelen/ blogginnlegget eller banneret på bloggens hovedside i menyen til høyre, som vist på denne bloggen. Da blir man svært godt synlig på alle av bloggens sider – uansett hva leserne klikker på.

Du vil ikke kunnet gjette på hvor lite du må betale for en slik avtale på f.eks. Vargas12.com.

Ikke bruk hele markedsføringsbudsjettet på dyre annonser i aviser som ikke gir deg noe tilbake. Bruk heller bloggerne som ofte har de viktigste leserne, som er din beste potensielle kunder. Ble du nysgjerrig og ønsker å vite mer om annonsering for bloggere og markedsføring på nettet? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Du vil garantert komme tilbake for flere annonser, slik de fleste av våre kunder har gjort gjennom årene.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petra elsker seg selv

Danske Petra Nagel (32) jobber som TV-jounalist og ønsker å forandre på kroppen sin før hun skal flytte sammen med...

Lukk