[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m-N3dJvhgPg[/youtube]

 

Det som skulle bli President Barack Obamas store triumf og seier, etter drapet på verdens mest ettersøkte terrorist,  Al Qaida leder Osama Bin Laden. Har blitt snudd til fortvilelse, løgner og misnøye i folket pga manglende og feilaktig informasjon.

Flere eksperter og analytikere mener at Barack Obama vil kunne gjøre drapet på Osama bin Laden til sin største seier som president. Også på meningsmålingene har presidentens popularitet økt siden det ble kjent søndag at bin Laden var drept av amerikanske styrker i Pakistan.

Men noe har gått veldig galt etter dette-


Foto: flickr.com

 

– Jeg kjenner jo som de fleste andre bare denne saken gjennom mediebildet. Og man skal ikke ta alt som står skrevet for «god fisk» heller. Sannhetsgehalten i det meste som står skrevet på nettet kan nok diskuteres.

Men det er jo grunn til å sette spørsmålstegn ved måten dette har blitt håndtert på. Det er liten tvil om at det amerikanske «Navy Seals» teamet som hadde overvåket huset der Al Qaida lederen holdt til, hadde helt klart for seg hva som skulle skje når de fikk grønt lys for å ta ut Bin Laden.

– Da er det et paradoks at i Det Hvite Hus sitter en president som ser tilsynelatende selvsikker og fornøyd ut i sin tale til verden. «We Got Him»! Men fra da av og fram til i dag, så har det i fra medias side sett ut som om presidenten og hans menn,  ikke har  forstått alvoret som har utspilte seg i Pakistan. Blant annet å fjerne liket så raskt kan se ut som en kardinalfeil.

– Argumentet for å ikke vise fram en veldig død Osama Bin Laden var altså at det ikke var pene bilder. De var avskyledige. Men kjære president Obama. Hvordan så de ut de drøyt 3000 menneskene som døde 11. september 2011? De som kastet seg ut i fra «Word Trade Center», for å unngå flammene, røyken og varmen. De som fikk et fly rett i ansiktet i 150. etasje, hvordan så disse uskyldige menneskene ut?

Drap og terror er ikke noe pent syn, og det ser det ut som den amerikanske ledelse med presidenten i spissen, ikke har tenkt på da Bin Laden ble tatt.

Og dette har gjort det amerikanske folket spesielt forbannet.

Men om det hadde vist seg at bin Laden ikke var der, ville det ha fått alvorlige politiske konsekvenser, sier Obama. Likevel valgte han å gjennomføre aksjonen.

Nå kan løgner og sprikende meldinger fra Det Hvite Hus om hvordan angrepet utspant seg gjøre det vanskelig for presidenten. Informasjonen som har kommet fra Obama-administrasjonen har flere ganger vist seg å ikke stemme.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wNNTcHq5Tzk[/youtube]

 

Navy Seals Foto: Flickr.com

 

– Navy Seals som spesialstyrke er veldig godt trent, og med et veldig godt renommé. Etter det jeg har fått med meg fra åpne kilder er det sannsynligvis avdeling 6 som ble brukt. De er ansett for å være de beste av de beste. Det er klart man ikke setter nybegynnere til et oppdrag som dette, sier leder Ola Bøe-Hansen ved Forsvarets Høgskole.

– Al Qaida offentliggjorde en kunngjøring på jihad-nettsider 6. mai 2011, der de bekrefter at deres leder, Osama bin Laden, er død, opplyser SITE, en organisasjon som overvåker islamistiske nettsider.

I samme åndedrag som Al Qaida bekreftet bin Ladens død, rettet de også en ny trussel om at de kommer il å hevne drapet overfor USA:

– Helvetes porter vil bli åpnet for dem. Vi ber alle muslimer om å utføre sin plikt for å gjøre dette til en virkelighet.

For de som tror at verden har blitt et fredeligere sted etter Bin Ladens død tar grundig feil. Ingen land i verden kan føle seg trygg for at terroren slår volsdomt tilbake nå. Også i Europa.

Al Qaida vil gjøre alt de kan for å hevne sin drepte leder, og det gjør de ikke før de har tatt mange amerikanere med seg i døden.

Det alene kan faktisk bli president Obamas bane…


Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10085510

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10093171

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommeren kommer men bruk hodet!

  - Folk snakker for mye om været generelt sett- men etter denne kalde og isete vinteren så venter i...

Blogginnleggene som selger!

OVERSKRIFTEN BETYR MYE FOR Å FÅ LESERE - Hvis du som blogger ønsker mye trafikk på bloggen din så er...

Lukk