Det å kjøre to fil på en gang er spennende for de som har tiltrekning til begge kjønn. Og det er ikke lengre så veldig merkelig. Tidligere kunne man høre en sjelden gang om en mann i USA som hadde vært vært gift med en kvinne, fått barn, og de var » one big happy family». Men så gikk far på club og fant seg en mann som han mye heller ville være sammen med. Eller omvendt. At hun fant henne.

Dette er faktisk ganske så vanlig i Norge også, i 2011.

Kan man være lykkelig som biseksuell? Selvsagt, man kan få i pose og sekk, pikk og kuse på en gang, det må jo være fantastisk for den som til trekkes begge kjønn, og det er visst stadig fler som velger å kalle seg bi.

 

– Å være bifil er en legning, ikke en kriminell handling, du skal ikke skamme deg, gjemme deg eller la være å leve ut DIN verden. Kjenner du at det er noe som kniper når du ser en person av samme kjønn, samtidig som du er sammen med en person av motsatt kjønn, så er du trolig tiltrukket av begge kjønn. So what!

Uansett hvilken legning og lyster man har så er det viktig å følge sine egne drømmer og ingen andres. Homofili er fortsatt ikke akseptert i mange kretser. Lesbiske derimot har langt flere tilhengere.

Sånn er det med bifile også. Kvinner som liker begge kjønn er langt mer akseptert enn menn som liker begge kjønn.

– Min oppriktige mening er at alle bør følge hjertet, tenk over hvor mange du vet om, utenom de store kjente stjernene som er bifile, eller ikke redd for samme kjønn som man også kan kalle det. Jeg tipper du vet om flere. Og det er nok noen i din omgangskrets som vurderer å fortelle om det.

Gjør dine drømmer til virkelighet, lev ut dine fantasier …

Det er best å være to, spennende å være flere.

Kan du ha bifile trekk?

Er det å være bifil en legning, eller er det bare lyst?

Følg med på NRKs storsatsing på tema sex. Programmet «Trekant» har allerede gått en sesong til stor jubel i folket, noen ble grinete for det også men sånn er det jo alltid.

NRK3 satte ny seerrekord med 416.000 seere på premiere-programmet og de tre programlederne ble rikskjendiser over natten.

Nå søker NRK etter nye programledere. Og nærmere 500 søkere bevitner om enorm interesse, og at unge norske mennesker er interessert og opptatt av sex. Heldigvis.

Det er bare å glede seg, og meld deg på om du går med en programleder i maven.


Vargas

Tags: bifil, Biseksuell, legning, lyst, NRK, trekant

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Narkotika bør legaliseres

  Cannabis er det fortsatt ulovlig å være i besittelse av i Norge. Allikevel har nesten 50% av Oslos befolkning...

VIDEO- Lisbeth Salander er tilbake!

Klippet fra filmen " The girl with the dragon tattoo"  viser tydelig at det er mange likhetstrekk med originalfilmen, heldigvis. Og...

Lukk