Bjarne Håkon Hansen, selveste pølse-Hansen roter det til for seg som PR -agent for First House. Han har også tidligere surret voldsomt om feminist uttalelser hos Skavlan- http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=5397119

Og han har vært i hardt vær som avtroppende helse- og omsorgsminister da han sa rett ut at han ikke liker Gerd Liv Valla- http://www.dagbladet.no/2009/10/08/nyheter/politikk/innenriks/bjarne_hakon_hanssen/gerd-liv_valla/8491538/

Men, at en tidligere politiker er i medialyset for ting han sier og gjør er ikke ensbetydende med at han ikke gjør en god jobb, eller ikke gjør jobben riktig. Det er en politikers jobb å være i søkelyset på godt og vondt- Når det er sagt, så er jeg overbevist om at godeste Håkon Hanssen kunne vært  mye av dette mediakjøret foruten.

Det er den siste tids lobbyvirksomhet som PR- rådgiver/agent som gjør at det virkelig blåser opp igjen mot den trivelige og godslige  Nord trønderen-

– Omdømmet til Hanssen var godt før han begynte i PR-bransjen, men har nå gått fra vondt til verre, sier PR-ekspert Haakon B. Schrøder i Playground til VG Nett.

Torsdag kunne NRK avsløre av tidligere regjeringsmedlem Bjarne Håkon Hanssen er engasjert av eiere av private barnehager for å kjempe mot regjeringens forslag om innstramming av reglene i barnehagesektoren. Hanssen har blant annet fisket etter råd hos Ap-vennen Arild Stokkan Grande – som føler seg sviktet av sin tidligere partifelle.

Politisk kommentator i VG, Olav Versto synes Bjarne Håkon Hanssen har fått for mye kritikken etter overgangen fra politikken til PR-bransjen. Han mener like fullt at Hanssen gjør uklokt i både å unnlate å svare for seg og å ringe til partifeller for å stoppe regjeringsforslag.

– Ingen av delene tar seg særlig godt ut. Men jeg tror ikke at dette nødvendigvis får noen følger for troverdigheten hans som PR-agent.

– Hva med det politiske ettermælet til Hanssen, Versto?

– Skal man tyde uttalelsene fra politisk hold, er de svekket.

Arild Stokkan Grande og Bjarne Håkon Hanssen kommer fra samme fylke, Nord-Trøndelag. Grande legger ikke skjul på at den tidligere helseministeren var hans store politiske forbilde.

– Han har vært et veldig stort forbilde for meg, en jeg har sett opp til og en som har vært Aps mest betrodde politikere. Det er ikke til å legge skjul på at dette gjør veldig vondt, sier Grande.

Arild Stokkan Grande bekrefter at han ble oppringt av Hanssen i mai.

– Han ringte meg ja. Slik han presenterte det for meg, så sa han at han vurderte å ta et engasjement for Espira. Han lurte på hvordan det ble med saken og ville høre hvor vi var i prosessen med saken, om den var behandlet av storfraksjonen, om den var behandlet i gruppene og når en kunne forvente et vedtak, sier Grande.

Om Bjarne Håkon Hannsen er politisk død eller ikke gjenstår å se. Skulle han komme tilbake som minister etter dette så er det i så fall meget godt gjort. Men som PR- rådgiver/ agent hos First House så tjener han garantert flere lønnstrinn mer, enn en skarve minister…

Jeg velger å ta sjansen på å ønske Bjarne Håkon Hanssen lykke til videre som PR- rådgivere/ agent. Mye tyder på at han trenger det-

Kilde Dagbladet og VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10043986

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gode ferieminner

Fantastisk camping ferie i Danmark, med pool.  ( Mange brennmaneter i sjøen der også) Strålende sol og 26 til 30...

Hvor ofte skifter du på senga?

  Holder det med en gang i måneden, hver høytid eller rett og slett hver fredag? De lerde strides om...

Lukk