Om du finner et tilbud som er for godt til å være sant, så er de ofte nettopp det. Konkurransen er stor, men kundene mange- det er noen som utvilsomt vil prøve å lure deg som forbruker til å kjøpe noe du ikke får, enda du har betalt for produktet.

Vær sikker på at du handler med seriøse aktører som garanterer for din handel.

– «Black Friday» er som så mye annet en trend som kommer fra USA, som det den norske handelstanden ser sitt snitt til å trekke mer penger ut av folks lommebok. Ikke noe galt i det for så vidt, hvis tilbudene er kode og reelle nok, er det forbrukerne som bør benytte seg av de gode tilbudene. Dessverre er ikke alt gull selv om det glimrer.

B L A C K   F R I D A Y

Du finner fornuftige og seriøse aktører som kan gi deg meget gode tilbud som du bør benytte deg av på «Black Friday», både på nett og i en rekke handlesenter rundt om i landet, fredag 28. november. Får du derimot tilbud fra privatpersoner eller lugubre nettsteder som framstår som troverdige, bør du være på vakt.

Har du allerede betalt, kontant eller med kort, kan pengene være tapt for alltid.

Julen nærmer seg, du skal sikkert kjøpe gaver både til han og henne, liten og stor, mor og far og kanskje til de yngste, som faktisk er viktigst i julehøytiden. Da kan det være på sin plass med god planlegging og et aldri så lite budsjett for å få endene til å møtes og ha igjen litt inn i det nye året også.

Din privatøkonomi er ditt ansvar, ikke la deg lure av kjeltringer som er ute etter dine verdier- sørg for å bruk sikre og anerkjente nettsider om du ønsker å gjøre gode kjøp på nett. Eller gå i de store handelsentrene som kun har seriøse butikker som tar vare på sine kunder på en trygg måte.

Naive nordmenn er et lett bytte for de som kan å lure folk, dessverre tar det bare noen få sekunder. Bruker du kort, sørg for å skjul koden og ha kortet på et velegnet og trygt sted, helst innerst mot kroppen.

En god jul er en trygg jul. «Black Friday» kan bli din lykke-dag, kjøp klokt!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother – ANNA vinner!

https://www.youtube.com/watch?v=NsXKcDr_qLo Anna står fram som den sterkeste i Big Brother huset og som den store favoritten til å vinne 1...

Har du ingen venner?

Årsaken til at du ikke har noen venner kan være så mangt, men ensomheten bør ikke være endelig. Du kan...

Lukk