Black Week og tilbud som lurer deg. Nå går vi mot årets viktigste handledag for ‘the shopaholics’ –  altså alle de som elsker å shoppe. Du kjenner sikkert noen du også.

Black Friday er dagen da mange går amok med lommeboka, men blir lurt i jakten på gode kjøp. 

Du bør åpenbart følge godt med i svingene, når samtlige forretninger, kjeder og nettbutikker slår opp sine fantastiske tilbud, det være seg gjennom hele uken ( Black Week) – eller bare på den berømte fredagen.

Black Week og tilbud som lurer deg.

Et produkt du kan spare mye penger på, er ny TV. Nye modeller med ny teknologi, kommer hver eneste måned. Den TV’n som kostet 30.000 kroner i fjor, koster kanskje bare 10.000 i år. Sjekk prishistorikk når du leter etter det beste tilbudet.

Husk, det er kun 80 dager til OL, du hadde kledd en ny TV?

 Du alene bør ikke stå for å holde omsetningen flytende verken hos Lefdal, Power eller Komplett. Du bør jakte etter de beste tilbudene, på de enkelte produktene du ønsker å kjøpe. Ved å gjøre noen helt enkle, men elementære grep, kan du spare masse penger på de faktiske tilbudene, for de finnes.

Lest? Julegavehandel på nett?

Enten du handler i butikk, eller på nett, vil du finne priser kamuflert som tilbud. Den enkleste måten å unngå dette på, er å sammenligne pris på produktet, blant de respektive butikkene som selger det.

Black Week og tilbud som lurer deg.

Ifølge Prisjakt.no, er det fem punkter som anbefales for ikke å bli lurt av «lure-tilbud» som til og med er justert opp i pris, for å dekke inn tapene på produkter som prises ned i forbindelse med Black Friday.

  • Sammenligne pris hos flere forretninger
  • Sjekk prishistorikken
  • Søk etter rabattkoder på nettet
  • Sjekk om du får fri frakt
  • Automatiser rabattsøket

Om du er ute etter gode tilbud til deg selv, eller ønsker å spare penger på julegave-budsjettet, er det nå du bør slå til. Ved å være kritisk og prisbevisst, vil du spare mye penger på å gjøre kloke kjøp – på de faktiske tilbudene.

Impulskjøp er sjeldent smart, og kan være dyrt om du ikke tenker deg om og sjekker prisen nøye nok. Hold deg til handleliste og budsjett, og du sparer sannsynligvis noen hundrelapper.

Med loven i hånden, har du alltid fjorten dagers returrett på varer du handler, enten det er på nett eller i butikk.

Kilde: Prisjakt.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug til OL for Sverige?

Petter Northug (31) finnes det bare én eneste av her i landet. Treneren for det norske herrelandslaget, Tor-Arne Hetland og...

Adventstiden mer enn å vente?

Adventstiden mer enn å vente? Advent betyr som kjent å vente, vente på julen, vente på at en konge skal...

Lukk