Blank – en serie fra NRK P3 – ligner den på SKAM? NRK overrasker stadig, og det er i ungdomsavdeling NRK P3, det skjer mest. Rikskringkastingen ville ha vært rimelig tykke i pappen, om de ikke benyttet den eventyrlige suksessen som SKAM ble, til noe mer.

Lest: “Lovleg” er SKAM-etterfølgeren!

Etter at SKAM ble avviklet med fire sesonger, vil en ny serie for ungdom se dagen lys om kort tid. Den er kalt “Lovleg”, men plutselig er “Blank” allerede tilgjengelig på NRK.no.

En serie som ligner mistenkelig mye på SKAM. Heldigvis.

De fleste vet at SKAM ble en internasjonal suksess, som i skrivende stund fortsatt skyller over Europa og USA. Mange land likte den norske nettbaserte TV-serien så godt, at de har laget sine helt egne SKAM-serier som nå sendes i Tyrkia, Italia, USA, Nederland, Frankrike og Danmark.

Blank – en serie fra NRK P3 – ligner den på SKAM?

Blank - en serie fra NRK P3 - ligner den på SKAM?

Susanne og Ella på vei hjem fra fest Foto: NRK.no

Serieskaper, Julie Andem, skal være regissør for den amerikanske SKAM-serien, som spilles inn i løpet av året.

Blank” er altså noe helt nytt, som NRK har produsert i all hemmelighet, og som er tilgjengelig på NRK.no hvor to episoder er publisert. Seriens hovedpersoner 19 år og ikke 16 som i SKAM, men utfordringene, dilemmaene og livene deres, er likevel svært lite forskjellig.

Dette er en TV-serie, publisert på nett, senere på TV, med unge voksne, men for ungdom.

Utifra det vi kan se av NRKs nye serie, fra de klippene som er ute, er det mye som tyder på at det er verdt å følge serien videre, om du likte SKAM, for det gjorde du jo.

Lest? Slåsskamper blant ungdom filmes og deles

I “Blank” blir vi bedre kjent med Mats, Ella og Susanne, intrigene er velkjente. Gutter, sex, alkohol, venninner, vennskap og reising. Mats, som er kjæreste med Ella, skal åpenbart på guttetur.

Om turen blir noe av, gjenstår å se.

Susanne på sin side, har møtt en spennende gutt hun vil bli bedre kjent med.

Følg med på “Blank” fra NRK.no og se om den kan bli like eventyrlig som tidenes mest omtale nettserie for ungdom, det skal litt til. Som kjent.

Vi anbefaler deg å følge spesielt ellamidjo, eller Ella Correia Midjo, som hun heter i serien, på Instagram. Nettsidene, bloggene og Insta-snuttene er det folk fra SKAM som står bak. Om “Blank” blir like bra, blir opp til deg å avgjøre selv.

Kilde: NRK.no/ Blank

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com
Les også vår forrige artikkel
Wolves are back!

Wolves are back! Etter at Fulham, spile 1-1 hjemme mot Brentford, er det dermed klart at Wolves, offisielt er klare for...

Lukk