Allerede en stund før Premier League-sesongen tok slutt i mai, begynte snakket om hvor Manchester United-spiller Wayne Rooney kommer til å ende opp neste sesong. Spilleren har ennå ikke signert ny kontrakt med sin nåværende klubb, muligens fordi Robin van Persie har blitt første-prioritet i de fleste kampene for klubben siden overgangen hans forrige sommer.

Rooney, som kom fra Everton og gjorde braksuksess med Manchester United, har aldri tidligere opplevd å stå i skyggen av andre spillere. Men nederlandske Van Persie ble gitt tillit til allerede fra starten av, og ble til gjengjeld toppskårer for sin nye klubb.

Tidligere assistent-trener for Manchester United, Mike Phelan, sier at Rooney ønsker seg en ny start og ny klubb, og skal tilsynelatende ha bedt om å få forlate United to ganger i løpet av de siste tre årene. Dette gav ny giv til overgangsryktene, og mange trodde at Rooney kom til å gå over til Paris St. Germain allerede i april. De siste rapportene hevder derimot at potensielle nye klubber for landslagsspissen kan være Arsenal eller Chelsea, fordi han ønsker å bli værende i England sammen med familien sin.

Rooney, som spiller på det engelske fotball-landslaget, skal i et møte med Manchester United sin nye manager David Moyes denne uken, hvor de skal prøve å komme til enighet om spissen sin fremtid.

I mellomtiden venter alle i spenning på hvilke avgjørelser som blir tatt mellom Rooney og Moyes. Midtbanespiller for Arsenal, Jack Wilshere, har allerede uttalt at han ser frem til å spille med spissen dersom en eventuell overgang blir gjennomført. I følge Wilshere vil Rooney bidra til å gjøre laget enda bedre, i tillegg til å bli en større trussel for motspillerne i kommende sesong.

Ingenting er avgjort når det kommer til Rooney sin fremtid, men som et Premier League-tips har United lagt inn et bud på Everton-spiller Leighton Baines. Everton har imidlertid takket nei til det første budet, men man skal ikke se bort i fra at Manchester United kommer til å legge inn flere bud på spilleren.

 

Vargas

 

I samarbeid med 365.com

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fellesferien er ulykkestid- vær på vakt!

Fellesferie er en tid mange har sett fram i mot. Da man kan endelige få lov til å ha tid...

Lukk