Flere større annonsører har annonsert at de trekker seg i samarbeidet med Blogg.no

– Jeg er sjokkert over den massive støtten masse drapsmannen har fått fra flere hol på mange forskjellig bloggere. Jeg kan ikke tro annet at dette er unger som ikke vet hva de driver med.

En ting er å ta avstand, men man kan på ingen måte sympatisere med en massemorder. Man kan være i mot innvandring og muslimer uten å støtte Norges historiens mest forhatte mann.

Blogg.no har svært mange bloggere, men de som er mest lest har flyttet til egne domene på andre plattformer. Blogglisten er en av disse.

De 20 mest besøkte bloggerene kan tjene store summer, men dette blir langt verre når annonsørene forsvinner.

Blogg.no er Norges største bloggnettverk og opplyser på sine nettsider at de har nær en million registrerte blogger. Daglig leder Rafiq Charania mener det er omtrent umulig å ha full kontroll på annonsene.

– Vi har en viss kontroll med annonseplasseringen, men stort sett går alle annonsene i en rotasjon, så dermed er det i stor grad tilfeldig hvor de havner, sier han til NRK.

If forsikring, GET og TV Norge er store markeds annonsører på Internettet.

– Blogg.no har bloggere som ytrer seg med samfunnsfiendtlige ordelag, og i sympati med mennesker som dreper for å drepe. Det er ikke bare dumt, det er direkte idiotisk.

– Slike holdninger kommer man ikke langt med, og det ødelegger selvsagt for alle andre seriøse bloggere med mindre drastiske holdninger, som vil skrive om fornuftige ting på sin blogg.

 

Vargas

 

Kilde

 

http://www.nrk.no/nyheter/1.7747783

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tilvenning i barnehagen- Når skal du gå?

Å venne barn til å være på et nytt sted fra før de er fylt et år er en påkjenning,...

Lukk