Jeg får litt kjeft og masse ros for at jeg skrive for mange inlegg på bloggen- For mange til at leserne mine får fulgt med. Men alle innlegg ligger jo ute så det er bare blad seg tibake-

Blogger du om alt som skjer deg?

Jeg vet at det er svært mange bloggere som er veldig flinke til å bruke kamera og tar bilder av seg og sine i ett sett-

Jeg har ikke behov for å levere ut meg selv og mine på den måten, men prøve allikevel å finne bilder til hvert blogginnlegg uten å lykkes hver gang-

For ikke lenge siden så skrev jeg et innlegg om blogging og hva som skulle til får å lage et godt blogginnlegg- og hvor viktig det var å  ikke la bloggen bestemme over deg, og at du som blogger lar være å skrive om du ikke liker det-

Når det er sagt så har jeg ikke bare fått bloggsperre, men jeg har fått langt mindre interesse for blogging generelt, nesten utelukkende pga manglende respons på det jeg skriver-

Tidligere så hadde jeg rundt 2000 lesere daglig, dette tallet er nå nede i 200 til 300 hundre….

Jeg vet at dette er utelukkende bloggerens skyld, men jeg finner ikke nøkkelen til å gjøre dette så smidig og atraktivt for leserne-som jeg gjorde før-

Kanskje jeg skal slutte med bloggen for en stund?

Det er foreløpig ikke en blogg til bevær, men det er ikke langt unna heller….

Jeg skriver om politikk, fotball, sex,  sladder, nyheter, blogging, barns rettigheter, musikk, film og kjendiser- IKKE om mote, fashion og hvilke plagg som er “in” akkurat nå- vel jeg har faktisk vært innom mote et par ganger for bare å ha prøvd-

Det blir ikke ekte nok når det ikke engasjerer meg.

Kanskje lille Norge ikke er klar for en sånn blogg som min- Kanskje norske blogglesere kun vil lese om mote?

Det vel nesten kun smått fantastiske http://www.linniiie.com/ Linnéa som ikke skriver om mote av de som er verdt å nevne på topplisten. Ja, også Ida Wulff da- Som er i USA på språkskole. Hun er blitt langt flinkere til å la være å kommentere alt av hva hun kler seg i- http://www.idawulff.com/

Hun er deilig i det meste uansett-

Jeg er ikke bitter- bare veldig veldig skuffet over at det ikke er rom for en skikkelig gutteblogg, som skriver om det som gjenomsnitt guttene er opptatt av- Minus å mekke bil. Det får andre ta seg av. Jeg fyller knapt bensin på mine biler….

2. advents søndag…

hmmm, kanskje det er på tide å planlegge hva man skal ønske seg til jul?

Først må jeg måke noe inni helvete med snø….

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nå ble jeg små nervøs nå…

JEG VIL IKKE PÅ IKEA   Nå er herved klart at jeg MÅ være med på IKEA. Faen og! Det har...

Lukk