http://www.glasskaar.com/ 

Hun er en venn jeg setter enormt pris på, hjelper meg masse forskjellig, er lojal, skriver masse bra på bloggen sin og tør å vise følelser:) Har en personlighet som oser styrke, men er sårbar på samme tid. Jel elsker måten du skriver på Ine! Og du må love å fortsette i lang tid:)

http://marieskarlsen.wordpress.com/

Marie og jeg kommer fra samme by, vi kjenner ikke hverandre personlig, samtidig så vet vi at vi er der for hverandre for vi har skrevet endel til hverandre. Marie har også vært snill og hjulpet meg IT spørsmål. Har en flott blogg, skriver som en Gudinne, og har sterke fortellinger og opplevelser som hun blogger om.

http://fredrik.tv2blogg.no/

Norges desidert tøffeste mann. Som følger krigen i Afganistan fra sidelinjen og ofte foran alle linjer. Uredd, smart, og en veirkelig harding som ofrer mye, og er villig til å gå langt for å formiddle fra krigen. Har også vært i skuddlinjen i Irak flere ganger. Jer er stor fan!

http://www.fandensoldemor.com/

En anonym blogg som jeg har lest ofte og kan anbefale, men her er det litt av hvert, så er du en sart sjel, og har dårlig hjerte, så kan du gå på en smell, for her er det litt av hvert. Men jeg liker bloggen godt nok til å anbefale den. Jeg har fortsatt til gode å være i kontakt her, men jeg gleder meg hvis jeg får sjansen:)

http://www.idawulff.com/

Ida Wulff, Hele Norges bloggdronning- skriver om livet sitt, sminke og andre jenteting- er usjenert, ærlig, flink til å formiddle. Hun er snart 20 år men allerede en mester i bloggmiljøet. Bruker en hver fest for det det er verdt, og skriver om det på bloggen sin- anbefales fordi hun kan faget, og jeg liker henne. Jeg ser på henne som min mentor og lære mester fordi hun er så dyktig til å sette sammen tekst, bilder og har snert i sine innlegg.

http://wolves.theoffside.com/

Denne siden er for fotballfans som har Wolves nærmest sitt hjerte. En blogg fra innsiden på erverdige Molineux, en fan som skriver om klubbe, det å være fan i England. Er man wolves fan så må man også like blogger om klubben!:) Denne er nok den beste!

Jeg har også andre bloggere høyt opp på min liste over hvilke jeg liker men, da kan det fort komme klager, og det vil man jo ikke. Kjersti´s Blogg- fra kondomeriet tok jeg ikke med her pga at det ikke er noen aldersgrense for  for å lese bloggen min!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bunad til 17 Mai

Det er tradisjon for å gå i bunad på selveste Nasjonaldagen her i landet. Ofte fra det fylke du kommer...

Fredag med uendelige muligheter

Hva skal du gjøre denne fredagen? Ut på sjøen med båten for første gang i år? Bare ut i parken...

Lukk