GJØR EN BLOGGER GLAD I DAG, SEND EN KOMMENTAR

 

– Blogging er gøy og for mange en hobby, for andre noe man er innom et par ganger om dagen, for andre igjen- en livsstil. Min blogg er ikke to år en gang, men jeg har begynt å se konturene og svingningene fra måned til måned. Trafikken går opp og ned som naturlig nok er. Det jeg er mest overrasket over, er at det kommenteres neste ikke lenger -over hodet.

– Det er både synd og trist fordi de fleste bloggere er ikke toppbloggere, og har derfor ikke mulighetene til å få 100 kommentarer daglig. Selv om de fleste som kommenterer til «Fotballfrue», og de fleste andre på topp 10- listen er 10 åringer som skriver » stikk gjerne innom bloggen min». Men det er dog en kommentar.


Foto: flickr.com

 

– Mulig det høres litt sutrete ut, men det er på ingen måte meningen. Jeg har hatt langt mindre trafikk tidligere, men flere kommentarer, jeg har sett dette over litt tid, og i hele år har det vært langt mindre kommentarer enn før. Selvsagt kan det være kjedelige innlegg og lesere ikke er så opptatt av å kommentere på alt de leser. Men å få en saklig kommentar, om tema og leserens mening er veldig viktig da blogging faktisk handler om å ytre seg.

– Jeg vil med dette oppfordre bloggere til å gjøre seg selv og andre en tjeneste. Send minst 5 kommentarer til 5 forskjellige bloggere som du mener har et bra konsept, en god blogg, eller kommentere fordi du har en mening om et blogginnlegg du finner. Alle bloggere liker å få kommentarer, spesielt hvis de er hyggelige. Og vær saklig. Usaklige kommentarer gjør meg forbanna og jeg greier nesten ikke å være saklig tilbake.

– Jeg vet de fleste bloggere fortsatt er på blogg.no, men det er mange andre veldig bra bloggere der ute, så ikke se deg blind på et sted. Du finner andre bloggere på bloggurat.net, blopp.no, Blogglisten.no og selvsagt SIDE2.no og helt sikkert mange fler som jeg ikke kommer på i farten.

Mulig der er en trend i tiden at bloggere også har møtt tidsklemma og ikke tar seg tid til andre enn seg og sitt-

De bloggene jeg synes har utmerket seg i positiv forstand den senere tiden er to jenter som har hver sin fantastiske blogg og har du trøbbel med å velge ut bloggere som fortjener en kommentar, synes jeg du bør velge begge disse.

Her er de: http://terninger.blogspot.com/ og ikke minst http://www.helenedrage.com/

Er du av samme oppfatning?  Får du færre kommentarer enn tidligere?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Roskilde Festival 2011 Sommeren blir ikke den samme uten

      Roskilde 2011 sommerens vakreste eventyr 30 juni- 3. juli   Roskilde 2011 er beregnet til å bli...

Slakteren fra Srebrenica endelig tatt

Ratko Mladic-selve symbolet på massakren i Srebrenica, der 8300 muslimske gutter og menn ble slaktet ned. Det har selvsagt tatt...

Lukk