Er du glad i å blogge så blogg. Gjør du det for at alle andre gjør det så la vær. Alt for mange unge mennesker sitter å skriver alt for ofte og alt for dårlige blogginnlegg.

– Jeg skal ikke gjøre meg til noen dommer over hva du skal skrive om, men har du ikke noe å skrive om eller å formidle til dine lesere så ikke skriv, og ikke blogg. Det er for mange som skriver innlegg om at de ikke har noe å fortelle, er dritt lei lekser og forøvrig svært lite interessante og informative innlegg. Selvsagt må man ta høyde for at svært mange bloggere er veldig unge, og det gjenspeiler seg i bloggene deres.

Pass på at bloggen ikke styrer livet ditt, men at det er du som styrer bloggen. La bloggen være en venn og ikke en plikt.

Noen unge bloggere er svært dyktig med både bilde og tekst, og byr på seg selv så det holder. Dessverre så er det de færreste av de unge som gjør det.

Før du poster et blogginnlegg, tenk over det som er skrevet. Er dette noe mine lesere finner interessante, morsomt eller som et givende innlegg. Er dette noe du selv ville ha valgt å lese.

En av mine absolutte favoritt bloggere er Linnéa Myhre, hun skriver sjeldent. Det vil si det vet jeg fint lite om. Men hun sender ikke ut blogginnlegg på sin meget populære blogg bare for å blogge. Hun kan drøye lenge før hun poster en ny blogg-post, og derav populariteten.  Det er kvalitet over det hun gjør, og hun har sin helt egen måte å gjøre ting på.

Hun jobber også innimellom i NRKP3, hun er også en av de flotteste modellene vi har i Norge.

Jeg mener ikke at du skal kopiere andre bloggere, bare tenk over hva du skriver, før du offentliggjør innlegget.

 

CopyrightVidarKolstad.jpg

 

Jeg skriver blogg fordi jeg har sterke meninger om så mangt, og fordi jeg elsker og skrive. Det er ingen tvil om at også jeg kunne ha valgt å la være å skrive om ting jeg i ettertid ikke burde sendt ut på bloggen.

– men jeg har etterhvert blitt langt mer bevisst på hva jeg formidler, og jeg prøver å skrive om tema som opptar flest mulig. Av og til er det lett å bomme skikkelig på det. Hovedsaklig fordi at jeg glemmer at leserne er nysgjerrig. De vil ha nye ting å lese om det som opptar dem.

– Og alt om terroristen fra 22. juli har vært svært godt besøkt, samt alle de forskjellig reality serier. Man kan diskutere hvor viktige det er, faktum er at svært mange ser på de forskjellige TV kanalene som sender et eller flere program med Reality TV.

Vær deg selv, skriv så riktig som mulig, bruk bilder, et rikt språk og hold deg til din genre. Det er ikke bra om en blogger som er en typisk foto- blogg begynner å legge ut om interiør og tekstiler feks.

Jeg skriver om nesten alt bortsett fra sminke, mote, sko og hår. Hovedsaklig fordi det er så mange som skriver om det, og fordi det er mange andre ting som er langt viktigere å skrive om etter min mening.

Sliter du med å finne tema, så legg vekk bloggen.

Det tipset er det mange som kan ta nytte av.

 

Vargas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
SV- Hvem av de skjeggete overtar etter Halvorsen?

Bård Vegar Solhjell og Audun Lysbakken mener ledervalget bør avgjøres ved uravstemning. Det samme gjør Heikki Holmås, som i likhet...

Lukk