Bloggerne – endelig kjendis! Alle som blogger, vil bli lest, nesten alle som blogger, vil også bli rike, berømte og kjendiser. I TV-serien «Bloggerne«, som du kan se på TV2 Livsstil og TV2 Sumo, møter du 9 bloggere som har lykkes på veien.

Les også: Hvem er du sexy for?

Noen av disse skriver på egne blogger fordi de allerede var kjent for folk flest fra før, og bruker bloggen som en forlengelse av, eller i tillegg til sin status som kjendis.

7 kvinner og to menn skal underholde deg utover våren 2017, i hele 24 episoder.

Bloggerne - endelig kjendis!
Foto:  Bjørn Wad/TV 2 underholdning

Bloggerne har som kjent mer makt og en sterkere status enn eksempelvis avisene. Sophie Elise Isachsen. ble i 2016, kåret til Norges mektigste kvinne i media, nettopp på grunn av sin populære blogg. Norges mest populære blogger, har valgt å takke nei til TV-serien «Bloggerne» i denne omgang.

Bloggerne – endelig kjendis!

Å lykkes med å blogge handler om å flere ting. Du bør enten være kjent for et eller annet fra før. John Arne Riise f.eks, en av Norges beste fotballspillere gjennom tidene, rik og flott – utvilsomt nok til å ha mange lesere.

Å tro at du blir rik og berømt, ved å følge «ekspertenes råd» ved å betale i dyre rater for «gratis» webinarer som ikke gir deg noe som helst, styr unna. Kjøp heller nytt antrekk eller bruk pengene på en reise i stedet. Det er nemlig en rekke aktører, noen av de også kjente, som skor seg på unge bloggere, som er villig til å gjøre «alt» for å bli en kjent blogger.

Rart det ikke finnes et lovverk hvor det kommer klarere fram hva som er forbudt, når det kommer til nett-tjenester som ikke står til forventningene eller de resultater som det annonseres for. Du blir verken god blogger eller kjendis ved å betale 7000 kr for et Webinar, med noen som tror de sitter på fasitsvaret.

Hardt arbeide, god tekst, ofte publisering og et utseende som skiller seg ut, med positivt fortegn, er løsningen, men ingen garanti. Ørjan Burøe og Marna Haugen ser bra ut, men kombinerer sine blogger med humor – en flott kombinasjon som får leserne til å komme innom igjen og igjen.

Tonje Blomseth, også hun fantastisk flott, var med i Farmen kjendis i en kort periode, men bruker bloggen sin som en eneste lang reiseblogg, kombinert med salg av egenproduserte tekstiler i reinsdyrskinn.

Anna Rasmussen, «Mamma til Michelle» har i en alder av 19 år, fått tre barn, men også hun har klatret blogglistene for sitt vakre utseende. Hun har lykkes med å bli rik og berømt for å skrive om livet som ung mor.

De aller fleste bloggerne, har også det til felles at de blogger via den samme plattformen Blogg.no. Velger du heller å stå utenfor, og tjene alle dine penger på egenhånd, uten å dele det med andre – finnes det god hjelp til å lære seg å drive sin helt egen blogg, som sin egen forretning.

Vargas12.com kan hjelpe deg om du er interessert.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kong Harald blir 80 år – gratulerer, kjære Konge!

Norge er for andre enn nordmenn kjent for vakker natur, fjorder og fjell, lusekofte og Kongeparet. Den norske kongen og...

Farmen 2017 – slik blir du plukket ut som deltager

Farmen 2017 - slik blir du plukket ut som deltager. Mer enn 1 million nordmenn har sittet som lys foran...

Lukk