Du følger flere av disse allerede, du er innom bloggen deres flere ganger daglig, endelig kommer den ultimate TV-serien for deg som elsker å lese om topp-bloggerne. Se hvordan de lever, hvordan de skriver sin historie, se hva som rører seg der de bor, høre de fortelle sin historie helt uten filter.

«Bloggerne» er en dokumentar som tar deg med helt under huden på noen av Norges mest populære og mest leste bloggere.

          Foto:  TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

– Du har allerede dannet deg ditt eget bilde av hvordan din favorittblogger er, du har dannet deg et bildet om hvordan de lever og hvorfor de ser ut som de gjør. Denne TV-serien kan fort endre på det bilde du har av de bloggerne du følger tett, hver eneste dag.

Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad, Emile «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Marna Haugen (32) fra Oslo, og Suzanne Aabel (32) fra Oslo har alle blitt fulgt av et kamera-team, neste døgnet rundt siden i april 2013.

– I denne serien får du f.eks høre hvordan og hvorfor Sophie Elise har brukt enorme summer på plastisk kirurgi for å se best mulig ut, til tross for at hun egentlig er en gutte-jente. Du får også høre hvorfor Emilie «Voe» Nereng sluttet å blogge for noen år siden, hva som fikk henne til å begynne igjen, og hva trening betyr i livet hennes.

Hvor mye penger de mest leste bloggerne tjener vil også være et tema. Om du vil se deler av det ekte livet topp bloggerne lever, er dette den rette underholdningen for deg. Dette er ikke «Charterfeber»eller «Tigerstaden», dette er en serie helt uten regi eller filter med masse følelser og ekte mennesker som forteller deg sannheten om livet som bloggere.

TV-serien blir vist i 8 episoder på TV2 Bliss, premiere er søndag 12. januar kl 20:00!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nordmenn skryter av seg selv, men er egentlig ulykkelig!

Du ser de på Facebook, Twitter og Instagram eller ellers i sosiale medier. Flotte bilder av vellykkede, tilsynelatende lykkelige mennesker...

Kvinner fantaserer om sex med fremmede menn

Vi har alle våre innerste våte drømmer og fantasier, kvinner fantaserer om å bli voldtatt av flere vell utstyrte menn...

Lukk