Blogginnlegg som selger – og ikke selger. Hva du skriver om på din blogg, er helt avgjørende for hvor mange som velger å klikke seg inn. Du vil bli overrasket over hvor nysgjerrige folk flest er.

Toppbloggeren, Anna Rasmussen har gjort seg styrtrik på kontroversielle overskrifter på sin blogg, samt å føde en hel drøss med unger i ung alder. Annonsørene elsker henne.

Velger man å kun fokusere på «klickbates«, vil man før eller siden bli avslørt som klovn. det hjelper å være sexy, ha utseende med seg og i tillegg ha svært mange lesere, som nevnte Anna.

Det er også en fellesnevner for de fleste kvinnelige toppbloggere i både Norge og Danmark. De har peiling på fashion, ser bra ut og vet å ta gode bilder, spesielt selfies.

Blogginnlegg om sex, kjendiser og sladder – selger alltid mye mer enn politikk, fotball eller økonomi. Vi vet nemlig hva vi snakker om, vi har forsøkt å analysere trafikken, og sex vinner hver gang.

Den ene gangen vi rundet 40.000 lesere/ klikk per dag – som er unntaket for sex-interessen, var den gang vi skrev et innlegg om mannen som er siktet, dømt og i tillegg, innrømmet å ha drept Sigrid Giskegjerde Schjetne i 2012.

Vi fant Facebook-profilen til drapsmannen, før den ble slettet, hvor han innrømmer til dels, drapet. Noe svært mange ønsket å lese om.

Blogginnlegg som selger – og ikke selger.

Vargas12.com har også skrevet hundrevis av innlegg om forelskelse, kjærlighet, relasjoner, brudd og utfordringer man står ovenfor i forholdet – nytt eller gammelt. Populært, men slett ikke i nærheten av tema nummer én for våre lesere. Sex!

Sex selger alltid, særlig om det kan handle om det folk vil vite mest om. Orgasme, sprutorgasme og grupeesex. Ikke for det, nordmenn er svært konservative, fortsatt sidrumpet og slukker gjerne lyset når de skal ha seg.

Men å lese om hva andre interesserer seg for, hvordan de gjør det og hvor – er nordmenns egen lille fetisj. kanskje nettopp derfor norske kvinner og menn i alle aldre surfer mest porno i verden. Kvinner, like ivrige som menn, enten du tror det eller ei.

Skal du som blogger, klatre på topplisten, finnes det ingen hemmelig formel som avsløres i dyre webinarer, fra folk som påroper seg ekspertise om det å blogge. Ikke hør på dem, ikke betal – bruk heller tiden din på å skrive gode artikler, blogginnlegg og legg ved egenproduserte bilder. By på deg selv, vær kreativ og skap din egen stil.

Forsøker du å kopiere andre skrivere, vil du neppe havne helt øverst på blogglistene.

Du bør sette deg delmål, men ikke sikt urealistisk høyt, glem de kjente, rike og vakre bloggerne som Ida Wulff og Sofie Elise, de har drevet med dette i årevis og vil trone på toppen en stund til.

Vær standhaftig, kreativ og ha tålmodighet. Det vil ta tid å skaffe seg lesere, men publiser ofte og vær nøye med innholdet på hver artikkel. Har du ingenting å formidle, gå ut i solen i stedet. Kvalitet foran kvantitet alltid.

Er du en som trener ofte, skriv om det, bruk deg selv som modell, ta bilder og kombiner treningen med hobbyen din, bloggen. Liker du å bake, lage mat, male, reise eller oppdra barn i riktig retning – skriv om det på bloggen.

Vi har skrevet mer enn seks tusen artikler siden mars 2010, vi er i ferd med å skrive de neste tusen, om alt det som opptar oss – slett ikke bare om sex. Vargas12.com er annerledes-bloggen som skriver om alt fra tabubelagte temaer, til økonomi, vi er innom politikk og fotball, men tar også for oss kjendiser, Farmen, fantastiske Adele, og selvsagt forelskelsens rus.

Har du spørsmål om blogging generelt, eller Vargas12.com spesielt – spør i vei i kommentarfeltet nedenfor. Vi vet mye om å skrive, spesielt hva leserne dine vil ha.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Osloavtalen del tre – USA vs Nord-Korea

Du tror det ikke før du leser det, men det er altså reelle avtaler på gang, mellom Trump-administrasjonen, og en...

Sommerens begivenheter står i kø!

Sommerens begivenheter står i kø! Om du er ung eller gammel, eller kanskje sånn akkurat midt i mellom, sommeren står...

Lukk