I Norge er det ca 5 million mennesker. Her er det lite folk sammenlignet med de fleste andre land. Allikevel hevder vi oss i både det ene og det andre. Vi leser blant annet flest aviser i verden, vi har flest mobil telefoner i verden, og vi er best i de fleste vinteridretter. Bare vent til VM på ski i Oslo om en måned. Og vi er det landet i verden som leser flest blogger, i forhold til folketallet.

Hva er det som gjør Ola og Kari så veldig belest? Det kan ikke være det at vi sitter inne halve året fordi vi har det så kalt heller, for vi er jo så jævlig gode i vintersport i tillegg.

Hvordan rekker vi over alt dette? Vi skal jo også oppretthode tittelen som verdens mest leste avis nasjon i forhold til folketallet også.

Kan det være at vi rett og slett er en gjeng med mange «jern i ilden» som rekker over ufattelig mye i løpet av 24 timer, vi nordmenn?

Ja for svenskene er jo drøyt åtte millioner og de rekker jo ikke over så mange aviser, er ikke så god på ski, eller leser i nærheten av så mange blogger som vi rekker over. Og som Gro Brundtland så treffende sa det: » Det er typisk norsk å være god»! Godt sagt GRO!

 Og siden har vi bare blitt bedre og bedre.

Mye takket være enkelt menneskets bragd naturligvis. Marit Bjørgen, Petter Northug, Bjørn og Vegard, Kjus og Aamodt skal selvsagt ha sin del av eplepaien i så måte. Men vi nordmenn elsker å være best i det meste.

Men vi har en del å rette på, blant annet janteloven og vår griskhet og misunnelse. Der kan vi bli mye bedre etter min mening.

Vi mobber blant annet 14 årige bloggere til taushet, vi rakker ned på skiløpere som er litt større i kjeften enn vi er vant til og vi misunner veldig de rike og vellykkede- som vi så gjerne skulle prikket de fordømte lottotallene selv…

Men, sett bort i fra det så er vi nordmenn knallflinke. Og vi er best i verden på svært mange områder.

Og det som jeg synes er hyggelig, og kanskje svært overaskende- er at så mange mennesker leser blogg hver eneste dag. Bare tenk på hvor mange som blogger- Det er registrert mer enn en halv million bloggere! og de som har fleste lesere tjener mer penger enn en gjenomsnitts industriarbeider i løpet av et år.

Toppbloggerne er selvsagt i mindretall, men det er ganske utrolig at mer enn en million mennesker er innom en eller flere blogger i løpet av en dag. Og med tanke på at mer enn halvparten ja kanskje så mye som 70% av bloggerne skriver om makeup, klær og sminke så er tallene enorme.

Jeg tror det kan ha noe med at «alle» har en pc/ lap top, og svært mange unge jenter fra 10 til 18 år elsker nettopp klær og makeup.

En blogger med respekt for seg selv og ikke minst sine lesere må skrive fengende, interesante og givende blogginnlegg. Det er den eneste måten å få nordmenn til å fortsette med å være den nasjonene i verden med flest blogglesere…

For vi kan vel ikke fortsette med å være best i alt heller, eller?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orgasmens mange ansiker

På internett er det mer enn mellom to permer på bibloteket, og levende bilder er mer populære enn bilder i...

Vår beste dag

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=03zims6mOTo[/youtube] - Jeg synes det er en fantastisk versjon, hvor hun virkelig har funnet kjernen i sangen. Erik var veldig...

Lukk