Nettavisen.no er en av Norges fremste nettportaler med SIDE2.no som et motpol til konkurrenten Blogg.no. Nå ser det ut til at Nettavisens bloggportal legges ned da denne ikke har vært oppdatert siden 13. oktober. 

I Norge er det to blogglister som bloggerne, media og andre referer til når de blant annet omtaler toppbloggere. Det er nevnte Blogg.no og Nettavisen.no sin Toppliste, Blogglisten.no.

Denne er også vist via SIDE2.no som brukes av bloggere i hele Norge, der alle bloggere kan legge inn egne innlegg og lese andre bloggere med få og mange lesere og kommentarer.

Foto: Copyright fotograf Morten Pettersen

– Hvis det er tilfelle at SIDE2.no skal legges ned så bør det gjøres på en ryddig måte ved å fjerne siden, ikke gjøre samme tabbe som Nettby.no gjorde i sin tid, ved bare å la siden stå åpen uten oppdatering.

Det er synd hvis en slik side forsvinner da det er få gode nettportaler som er til for alle.

Blogg.no er stengt for alle andre bloggere som ikke er inne på deres plattform. Man kan kommentere hos Blogg.no bloggere, men ikke poste innlegg på den plattformen så vidt jeg vet.

Om du vet noe om SIDE2s manglende oppdateringer er det nok mange bloggere og andre som ønsker info om hva framdriften blir hos Nettavisens bloggportal.

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Klining på Farmen- endelig blomster romantikken!

Endre og Knut viser seg i blanke messingen da de velger å bade naken. Endre har fått napp og det...

All sex blir bedre med ny og tilfeldig partner

For mange så går det selvsagt i mot våre normer for hvordan vi er oppdratt til å leve. Vi skal...

Lukk