Om du har blogg selv, eller liker å lese andres blogg, da er http://www.bloggurat.net/ stedet for deg.

– Her finner du alle sjangre, alle aldre, og de mest populære bloggerne på et sted. Det jeg liker best med Bloggurat er at du får en fin oversikt over ditt eget fylke, samt å se hva andre bloggere skriver om til en hver tid.

Bloggurat er også et glimrende sted å finne inspirasjon og temaer for egne blogginnlegg.

– Å blogge kan være gøy, alvorlig og veldig sosialt. Det er helt opp til deg hvor mye tid, penger og energi du er villig til å legge i din egen nettside. Mange bruker masse tid, andre er innom noen ganger i uka. Nå kan du klikke inn på et samlingsted å se hva bloggosfæren handler om.

Er du interessert i å få en egen teller slik at du kan følge trafikken på din blogg får du en slik på Bloggurat.

Den ser slik ut: 
Registrer bloggen din

 

Bloggurat er en bloggportal for norske blogger. Her kan du finne aktuelle blogginnlegg, kategoriserte blogger, nyheter, stikkord og bloggtopplister (f.eks. de mest besøkte bloggene). Sjekk også ut bloggkartet og registrer bloggen din!

– Det er få gode blogg-portaler som samler alle bloggere på et sted enten de er små eller store, har ti eller 10 tusen lesere daglig. Bloggurat gir deg en unik mulighet å få full oversikt over bloggere i din by og ditt fylke.

Registrer deg i dag og få en unik teller på din side. Da blir du en av mange tusen andre bloggere i en diger Bolggurat-familie.

Dessverre har jeg nylig fått en hel del tilbakemeldinger om at det er vanskelig å få telleren hos Bloggurat til å virke som den skal. Mange bloggere bruker WordPress, og den siste oppdateringen av den nyeste WP liker ikke Bloggurat telleren, eller omvendt.

Jeg har en utfordring til den som mener å vite hvordan man legger inn telleren i nye WordPress. Om du hjelper meg å legge inn en ny teller fra Bloggurat, så skriver jeg ditt siste innlegg på vargas12.com som en gest tilbake.

Mulig det ikke går, men jeg er villig til å gjøre mye for å få den tilbake.

Har du peiling? Ta kontakt!

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nettavisen.no har kjøpt blogg.no

Endelig ser det ut til at alle bloggere i Norge kan kjempe om førsteplassen på en og samme bloggliste. Nettavisen har...

Games of Thrones del III er snart tilgjengelig

Uansett hvilken side du har valgt i kampen mellom de gode og de onde, familien Stark eller familien Lannister. Spenningen stiger...

Lukk