Smellvakre Blondinbella, eller Isabella Lövengrip (22) som hun egentlig heter er Nordens mest leste blogger, med mer enn en halv million lesere pr uke. Kommer nå med eget økonomikurs. 

Flotte Löwengrip er i ferd med å lage sine egen base i Palma og vil om kort tid bli boende i Spania for en periode. Hun vil bo der med sin samboer Odd.

I løpet av 2013 kommer Isabella og hennes kollega Pingis Hadenius med det som kan være med å hjelpe deg med dine økonomiske utfordringer.

– Isabella driver også fem aksjeselskap og startet den første, Blondinbella AB 16 år gammel. Siden da er det egen kleskolleksjon kalt Classified solgt i 23 butikker i Sverige, Blogg Spot Network Liv og Löwengrip Invest, investere, målet i framtiden.

Foruten selskaper som hun leser en MBA ved Lorange Institute of Business Zurich,  hun skriver også sin andre bok. Itillegg gir hun ut magasinet Egoboost som har et opplag i dag på  over 25 000 eksemplarer.

En ung vakker svensk energibunt med nese for god butikk.

Snart kan du melde deg på hennes økonomikurs. Maks antall for kurset er 110 personer.

Om du synes at du har for mange regninger, ikke får pengene til å strekke til, og om du konstant dårlig råd kan dette kurset være noe for deg.

Blondinbella- Nordens mest leste blogger med kurs om økonomi.

Isabella er en ekstremt suksessrik businesskvinne som vet hva hun snakker om, kanskje får du vite noen av hennes ideer som kan hjelpe deg ut av ditt økonomiske uføre.

Fra oppslaget om foredraget heter det blan annet:

IMED bok «economista, Isabella & Pingis Hadenius guide til økonomisk uavhengighet» , som grunnlag, hjelper vi deg til et rikere liv. Du får verktøy som gjør at du styrer din økonomi – ikke at den styrer deg.

– I foredraget vil du lære grunnlaget for å leve som en ekte økonom. Enkle verktøy som du bruker i ditt liv for å holde styr og kontroll over din økonomi, og du vil få mer energi til de viktige og morsomme ting i livet, enn å miste søvn av økonomisk stress.

Er du interessert i å vite mer om kurset og kanskje allerede nå bestille plass?

Fyll inn søknadsskjema her.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen- Sex frustrasjon, jentekamp og kvinnelig storbonde

Farmen-deltagerne er inne i en periode der det skjer merkelige ting. Mat forsvinner, det viskes og tiskes, og det er...

Video- Nå kommer det mye snø i Sør Norge!

Benytt de neste dagene til å bytte dekk. Nå kommer det mye snø, ingen i Norge ser ut til å...

Lukk