Sveriges bloggdronning viste seg fram i all sin prakt som coverbildet i sitt eget nye magasin “Egoboost”. Det skulle ikke gå upåaktet hen hverken i Norge eller Sverige. 

Svenskene var nok først ute også her. Blogging har blitt pop i Norge takket være kvinner som Isabella Løwengrip (21) som står bak suksess-bloggen http://blondinbella.se/

Hun har tjent flere titalls millioner kroner på sitt blogg imperium og har flere ansatte. Derfor blir hun selvsagt fulgt av norske så vel som svenske medier.

Da smellvakre Løwengrip la ut nakenbilde av sin svulstige og sexy kropp var det flere som mente at dette var usmakelig.

Foto: http://blondinbella.se/

– Den svenske bloggdronningen slår et slag for kvinner i alle former og fasonger med sin nye kampanje «Size Me». I forbindelse med kampanjen poserer Löwengrip uten en tråd på forsiden av sitt eget magasin «Egoboost».

– Den svenske journalisten og forfatteren Linda Skugge har selv posert usminket og i undertøyet på forsiden av magasinet Bon, men mener Isabellas bilde får motsatt effekt. Også Norges toppblogger, “Fotballfrue” Eriksen har vært ute og slengt med leppa om bildene til deilige Løwengrip. Saken behørig dekket av Norges største avis i mai i år.

– Selvsagt må bloggere med flere hundre tusen lesere daglig, hovedsaklig unge jenter- tenke gjennom hva de skriver om og hvilken agenda de har med å skrive til sine lesere. Bloggere med så mange lesere har makt, og denne kan bli brukt feil om det gis signaler om at det feks er kult å være veldig tynn.

Det kan være direkte skadelig for unge jenter.

Forsidestuntet kommer som en respons på den heftige netthetsen Isabella ble utsatt for da hun la ut en rekke bilder av seg selv i bikini.

– Vi i redaksjonen er lei av syke idealer og vil vise mangfold når det gjelder kvinnekroppen. På tide å begynne å elske sin kropp på ordentlig, skriver «Blondinbella» på bloggen.

En av mine favoritt-bloggere “Helene Drage” skrev nylig om denne saken i et glitrende innlegg. Er det en blogger du bør lese daglig så er det denne.

– Blondibella er et idol for mange unge jenter, etter mitt syn et forbilde med riktige preferanser og med fokus på at man kan være frodig og i tillegg være vakker, sexy og ose av selvtillit.

Det er smart å holde vekta under kontroll, og det er selvsagt mange flotte veltrente jenter som har et fornuftig syn på kropp, men Løwengripp viser den andre siden på en flott måte.

Blondibellas rumpe er helt perfekt etter min mening. Ikke rart den kommer i medias søkelys.

Kilde VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik- fra terrorist til helt?

Massemedia har makt. Direktesendt rettssak, førsteside oppslag i de fleste større aviser er en av hovedgrunnene til at masse-drapsmannen får så mye...

Lukk