Det blir en endring i handling og dagligliv for de 14 deltagerne som er så heldig å få være med på innspillingen av den 13. sesongen av den originale Farmen.

HER ER SØKNADSSKJEMA!

Et langt mer maritimt miljø vil prege dagene og oppgavene. Siden Sandvika gård ligger rett ved Arendal, må deltagerne tåle å være mer på, i, og ved vannet enn tidligere sesonger.

Det blir sørlandsidyll, sjø og båtliv og en romantisk ramme rundt innspillingen av Farmen 2017, noe som vil gi TV-seerne en perfekt stemning til god underholdning.

 Sandvika gård ved Arendal – scene for Farmen 2017 Foto: TV2

Ønsker du å oppleve dette fantastiske eventyret, må du kunne være hjemmefra i 11 uker, sommeren og høsten 2017. Du må være fylt 18 før opptakene pågår og du bør vite litt om hva du går til.

I tillegg skal du være forberedt på et par endringer som vil prege livet ditt i lang tid.

Vinner du Farmen 2017, vinner du bil og hytte til en verdi av 1,3 millioner kroner, du kan risikere å bli rikskjendis, havne i alle aviser og magasiner i hele Norge – og du risikerer å få venner for livet.

Om ikke de andre deltagerne blir dine venner for resten av livet, vil utvilsomt minnene bli det. Farmen er Norges største og mest suksessrike reality-serie. DU kan bli den neste stjernen.

Alt du behøver å gjøre er å sende inn din velkomponerte søknad, før fristen som er satt til 16. juni. Deltagerne som blir plukket ut, flytter inn allerede i slutten av juli. TV2, i samarbeide med STRIX, anbefaler deg å legge ved en videopresentasjon, som du legger ved søknaden.

Husk at det er ca 7000 andre, som også ønsker å delta, du bør skille deg ut i mengden, ved å fortelle ærlig om hvorfor du er den neste Farmen vinneren.

Gaute Grøtta Grav, Farmen-generalen personlig, skal være programleder for Farmen, og Farmen kjendis.

Farmen kjendis, spilles i disse dager inn på vakre Finnsvika gård utenfor Halden i Østfold, og sendes på TV2 på nyåret.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United dropper Zlatan – ny svenske på vei!

Manchester United velger å ikke bruke seg av retten til å forlenge kontrakten med legenden, Zlatan Ibrahimovic. Svensken pådro seg...

Din privatøkonomi kan bli bedre …

Din privatøkonomi kan bli bedre. I den norsk skolen, er det dessverre svært lite om privatøkonomi, som burde ha vært...

Lukk