Bollemus, cameltoe eller slingrefitte? Noen kvinner tror de har et flott kjønn, men tar veldig feil, andre tror de ikke ser ut i det hele tatt, men er flott. Bollemus, Cameltoe eller slingrefitte?

Spiller det noen rolle, alle er jo unike. En ting bør alle kvinner være klar over, hvordan man ser ut nedentil er av stor betydning for de fleste menn. 

Bollemus

Kjært barn har mange navn, kvinnekjønnets navn har gjennom generasjoner endret seg, tidligere var det vel ikke omtalt i det hele tatt, men man sier ikke fitta, fordi det er negativt ladet og mer et skjellsord enn en fornuftig betegnelse. Skrittet, dåsa, høna, venus eller blomsten. Ingenting er mer riktig enn det andre.

Navnet er en ting, hvordan det hele ser ut, er av betydelig større betydning, både for han og henne.

Om det er lite eller mye hår der nede, har mindre å si enn hvordan det ellers står til. Ligger kjønnsleppene å slenger er det lite vakkert, men ikke så mye å gjøre med, da bør man kanskje søke profesjonell hjelp for å få gjort noe med problemet, ikke for andres skyld, men for egen selvtilfredshet om det er sjenerende.

Slingrefitte

“Slingre-fitte” er utbredt og et problem for de som har det slik.

“Cameltoe” er et begrep som de fleste kvinner og menn kjenner som lite positivt. Kamelens ben kan minne om et kvinnekjønn og omvendt, men vises så godt at man kan se det utenpå buksa eller trusa. Styr unna “Cameltoe” om mulig. Er man helt glattbarbert, er det lettere å ende opp med å få kamel-tå.

Bollemus, cameltoe eller slingrefitte?
Bollemus, Cameltoe eller slingrefitte?
Foto: Copyright Jim Dokken

Sommer og sol, ferie og strandliv krever en smart bikinitruse som ikke viser for mye. Er man heldig utrustet med en ‘bollemus’ er det neppe noe å skjule. Det er for mange kvinner og menn positivt, ikke for alle, men det er kanskje den aller mest populære betegnelsen å være i besittelse av.

Cameltoe

Man kan ha begge deler da det kommer litt an hva du er kledd i for å få en “cameltoe”.

Uansett hvordan man ser ut nedentil, man bør ha selvtillit nok til å nyte de varme sommerdagene og de svale sommerkveldene uten truse. For mange er kanskje det mest pirrende som finnes, å vite at man går naken under kjolen, skjørtet eller shortsen, og at det er bare partneren som vet om det.

Kvinners redsel for å skille seg ut gjør at de fleste følger trenden, enda de liker den eller ikke. Om det nå kommer fram at de mest kjente modellene, kjendisene og ikke minst media påstår at det er in med busk. Vil også nordiske kvinner følge denne trenden ukritisk.

Det er viktig å følge trenden.

Hadde det vært ‘in’ å gå med en truse på hodet, i de riktig kretser, ville mange norske kvinner fulgt også denne trenden. Sånn er det bare. Trendsetterne i Europa er nå sikker i sin sak. Det glattbarberte underlivet er på vei ut, til fordel for full busk.

Pikk

Menns kjønn, den mye omtalte pikken, har ikke så mye valg, enten så henger det der det henger, eller så er det giv akt. Noen er store, andre litt mindre, noen er kanskje skjeve, andre igjen står rett opp. Et kvinnekjønn derimot er både fascinerende og vakkert på en gang.

Kall en spade for en spade, kuse eller dåse, vær stolt av det kjønnet du har og nyt det alene eller sammen med den rette. Heldigvis er ingen like. Kuken likeså. De finnes i alle fasonger og størrelser. La det bli med det uten mer bekymring.

Vargas12.com er bloggen som tar de tabubelagte tema og stiller de opp og fram i lyset slik at de blir lettere å diskutere, i tillegg håper vi å gjøre vanskelige tema lettere å snakke om for de som synes det er vondt og vanskelig.

Foto: Flickr/cezar888

Vargas

Pin It on Pinterest