Englands største klubb-stadion, Old Trafford, selveste «Theatre of Dreams» skulle være gjenstand for den aller siste kampen for Manchester United. «Code Red» ble annonsert over høytaleranlegget, det betyr evakuering. 

Old Trafford

Will Morley via Compfight

Førtifem minutter før kampstart ble det funnet en mistenkelig pakke. Kampen mot Bournemouth er avlyst som en direkte årsak til funnet. Sikkerheten til tilskuerne kommer foran det sportslige selvsagt, uansett en meget dramatisk hendelse.

Når det er siste kamp av sesongen, kan det ikke være så viktig tenker du. Vel, det er reist tilskuere fra hele verden for å se nettopp denne kampen. Trist og uvirkelig at terroren har kommet så langt. publikum utenfor Old Trafford er bedt om å fjerne seg. Manchester Politiet har bombeeksperter på plass, inne på stadion.

Pakken som skal være funnet, men det er ikke kjent hva denne inneholdt. Pakken skal nå være detonert av bombegruppen fra Greater Manchester Police.

Det faktum at bombehundene markerte, og politiet avdekket et fremmedlegeme, vil også få konsekvenser for når den utsatte kampen skal spilles. Resultatet vil uansett ikke få noen konsekvenser, siden Manchester City spilte uavgjort borte mot Swansea, som gav den viktige fjerdeplassen og kvalifiseringen til Champions League.

Siste opplysninger er at det er interne sikkerhetsrutiner som har gått galt. En «dummy» en bombe som kun er en look-a-like, er brukt i forbindelse med trening for sikkerthetspersonalet i samarbeide med det lokalet politi, er årsaken til evakueringen og avlysningen.

Manchester United – Bournemouth spilles tirsdag 17. mai, på Old Trafford. Når enden er god, er det godt at det ikke var en alvorlig trussel, enda man lett kan se for seg at en slik trussel kan skje i nær framtid. Dessverre.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerferien kan bli dyr, slik gjør du den rimeligere!

De aller viktigste ukene i året for mange nordmenn, sommerferien. Noen tar ut fire uker, de fleste kun tre. 21...

Her er Farmen-gården 2016 – meld deg på innen 1. juni!

I 11 uker fra slutten av juli sommeren 2016, skal innspillingen finne sted. Stedet er Østfold og Nordre Kornsjø i...

Lukk